bedrukte dozen

Klantenservice

Meest gestelde vragen

Is de levertijd op de website realistisch?
Ja, wij bevestigen uw bestelling binnen het aantal werkdagen die worden aangegeven op de website. Let op! Per type doos kan de levertijd verschillen!

Heeft Doosopmaat.nl ook standaard dozen of voorraden?
Doosopmaat.nl heeft geen voorraden. Wij maken zoals onze naam al zegt alles op maat per bestelling. Standaardmaten kunnen we gemakkelijk maken. Vandaar ook onze huidige levertijd.

Op onze pagina veel gestelde vragen vindt u meer vragen die wij voor u beantwoorden.

Bestellen

U bent op zoek naar een kartonnen doos voor uw product. Bereken het formaat van het product, voeg hier 4-6 mm extra bij en u heeft de binnenmaat van de doos. Via onze website kunt u heel gemakkelijk kartonnen dozen samenstellen via onze rekentool. Voer de binnenmaat in de rekentool en in één oogopslag heeft u de prijs voor uw doos op maat bij het gewenste aantal. In het opmerkingenveld kunt u eventuele referenties noteren, maar ook de lostijden die bij u van toepassing zijn.

Wij maken gebruik van digitale productietechnieken, waardoor u nooit startkosten bij ons heeft in tegenstelling tot andere aanbieders. De prijs die u berekent op de website, is de prijs die u betaalt bij Doosopmaat.nl. U heeft geen stansmes nodig bij Doosopmaat.nl. 

Is het formaat niet mogelijk of staat het type doos niet in de rekentool? Vraag dan uw offerte aan via Verkoop@doosopmaat.nl.

Tip! Maak een account aan tijdens het bestellen van uw dozen. Met een account heeft u een mooi overzicht van de door u bestelde dozen op maat en is het plaatsen van herhaalbestellingen eenvoudig.

Betalen

Bestellingen via onze website kunnen op twee manieren betaald worden:

Ideal betaling

  • Bestellingen onder de €500,- excl. btw kunnen alleen met Ideal, Creditcard of PayPall betaald worden. 
  • Particulieren betalen altijd vooruit.

Achteraf betalen

  • Bedrijven met een geldig KvK nummer en een orderbedrag boven 500 euro, hebben ook de optie om achteraf te betalen. Ons betalingstermijn is 14 dagen.

De directie van Doosopmaat.nl heeft altijd het recht om vooruitbetalingen te vragen.

Bezorgen

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een track & trace code om de bestelling te volgen. Hier vindt u het afleveradres en een tijdsindicatie van leveren. Levering vindt plaats op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur. Bent u een dag niet aanwezig, laat het ons weten.

Vragen of wijzigingen betreft bezorgen kunt u stellen aan Doosopmaat.nl. Houdt uw track & trace of orderbevestiging bij de hand. Wij zullen u vragen om de referentie afzender op de track & trace of het ordernummer van Doosopmaat.nl.

Contact

U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen:

  • Bel 0031 (0)182 304 258 tijdens kantooruren
  • Stuur een email naar info@doosopmaat.nl
  • App ons via WhatsApp 0031 (0)686 822 548
  • Stel uw vraag via onze Facebookpagina