Bekijk alle doostypen

Brievenbusdoos

Brievenbusdoos op maat bestellen

Jouw product, slim verpakt in een brievenbusdoos

Wil je platte artikelen verzenden, zoals boeken of tijdschriften? Dan raden we onze brievenbusdozen met buffer aan. Deze doos is niet alleen stevig en betrouwbaar, maar geeft ook een professionele uitstraling aan jouw verzending. Bovendien kun je deze brievenbusdoos laten bedrukken met jouw eigen ontwerp in zwart/grijs, kleur of wit. Zo maak je zeker een onuitwisbare indruk op jouw klanten!

Bestel jouw brievenbusdoos op maat

Onze brievenbusdozen zijn beschikbaar in bijna elk formaat. Denk aan een brievenbusdoos in a5 formaat of een brievenbusdoos in a4 formaat. Voor dozen die je ├ęcht door de brievenbus levert, is de maximale binnenmaat 315 x 255 x 23 mm. Grotere formaten zijn uitstekend geschikt om bijvoorbeeld fotoboeken te verpakken. Onze brievenbusdozen zijn te bestellen in afmetingen tot wel 1600 x 1050 x 100 mm. Al onze brievenbusdozen hebben een speciale buffer om jouw product te beschermen. Sluit de doos af met tape, en je weet zeker dat jouw product veilig van A naar B komt.

Hoe werkt het?

Kies jouw type doos

Doos kiezen

Wat zijn de afmetingen en eigenschappen van jouw product? Samen met het doel van de verpakking bepalen zij het type doos dat je kiest.

Maat invoeren

Maat invoeren

Voer de maat in van de kartonnen dozen die je zoekt. Maak de doos niet te krap maar ook niet te ruim, Hoe minder 'lege' ruimte in de dozen hoe beter.

Bepaal jouw aantal

Aantal bepalen

Kies het aantal kartonnen dozen dat je wil bestellen. Met onze rekentool zie je gelijk wat de kosten zijn. 'Spelend' met het aantal bepaal je zelf de prijs.

Direct bestellen

Bestellen

Heb je de juiste kartonnen dozen gevonden? Bestel dan eenvoudig online. Binnen enkele dagen heb je jouw 'dozen op maat' van doosopmaat.nl in huis.

Kenmerken

 • Al vanaf 5 stuks
 • Beschikbaar in veel formaten
 • Mooie verpakking voor jouw klanten
 • Verkrijgbaar bruin, wit, zwart of rood
 • Met bedrukking in zwart/grijs, kleur of wit
 • Profiteer van volumekorting (bereken je prijs in de rekentool)
 • Makkelijk af te sluiten met tape
 • Fefco 403

Synoniemen

 • Boekverpakking
 • Brievenbusdoos met buffer
 • Bufferdoos
 • Brievenbusdoosje

Brievenbusdozen met volumekorting

Je kunt onze brievenbusdozen al vanaf 5 stuks bestellen, dus ook als je een kleinere oplage nodig hebt, ben je bij ons aan het juiste adres. Bovendien profiteer je van volumekorting wanneer je meerdere brievenbus dozen tegelijkertijd bestelt. Je kunt de prijs voor jouw bestelling gemakkelijk berekenen met behulp van onze rekentool. Zo kun je een brievenbusdoos kopen voor de voordeligste prijzen.

Eenvoudig verpakken

Onze brievenbusdozen met buffer heeft een fefco 403 constructie, waardoor de doos snel en gemakkelijk in elkaar te vouwen is. Deze stevige verpakking beschermt jouw platte producten tijdens het verzenden. Met tape sluit je de brievenbusdoos stevig af, zodat jouw product veilig en onbeschadigd bij de klant arriveert. Zo bieden we jou en jouw klanten de zekerheid van een mooie en veilige verzending.

De ideale verzenddoos voor platte artikelen

Als je platte artikelen wilt versturen, is onze brievenbus doosjes met buffer de ideale verpakking. Verzend bijvoorbeeld boeken, t-shirts en elektronische snoeren makkelijk en veilig met een brievenbusdoos. Voorkom dat de artikelen schuiven of op en neer stuiteren. Geen beschadigde boeken meer of snoeren die helemaal in de knoop zitten.

Je vouwt jouw brievenbusdozen supersnel in elkaar. Wil je weten hoe? Check deze video!

Bestel jouw brievenbusdoos op maat