Gekleurde dozen

Gekleurde dozen bestellen op maat

Het wemelt in Nederland van de pakketjes, dus opvallen is nog niet zo makkelijk. Een geweldige manier om jouw product eruit te laten springen, is met gekleurde dozen.  Doosopmaat.nl levert, naast bruin en wit, ook dozen in zwart en rood golfkarton. Je bestelt de dozen in kleur gewoon online.

Stel jouw gekleurde doos samen

Jouw product, chic verpakt

Als je jouw product stijlvol naar jouw klant wilt versturen, is een verpakking in kleur een slimme oplossing. Een zwarte of rode doos valt op en heeft toch extra allure dan een doorsnee bruine of witte. Bij Doosopmaat.nl kies je jouw gekleurde kartonnen dozen direct in onze rekentool. Je geeft daar zelf aan welk deel je in kleur wilt hebben: de binnenkant, buitenkant of allebei. De prijs en verwachte levertijd van de dozen in kleur staan meteen aangegeven. 

Postdoos_fefco_427_bruin_wit_rood_zwart_combi

Geef jouw doos een eigen look

In onze rekentool bestel je makkelijk dozen in bruin, wit, rood of zwart. De maat, kleuren oplage van jouw doos kies je zelf. Net als een eventuele bedrukking van jouw doos. De prijs en verwachte levertijd zie je meteen. De rode en zwarte dozen kunnen met witte bedrukking voorzien worden. Hiermee heb je niet alleen een opvallende doos, maar ook nog eens jouw huisstijl verwerkt op deze dozen.  

Vanaf een bepaalde oplage leveren we ook dozen in andere kleuren. Wil je jouw product graag in jouw huisstijlkleur verpakken? Dan kan dat bij Doosopmaat.nl. Benieuwd naar de mogelijkheden van deze gekleurde dozen? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Gekleurde dozen in zwart en rood

  • Postdoos 
  • Kalenderverpakking
  • Klepdoos
  • Brievenbusdoos
  • Platen
    witte bedrukking luxe dozen