Goedkope dozen

Zijn dozen op maat altijd duurder dan standaard dozen? Niet bij Doosopmaat.nl. Wij zijn er trots op dat onze dozen nog altijd goedkope dozen zijn. Zo houden we onze service laagdrempeliger en laten we zien dat karton besparen ook echt geld besparen is. Dat is voor u natuurlijk een groot voordeel!

Goedkope dozen op maat

Goedkope dozenWat is ons geheim? Waarom kunnen wij dozen goedkoop houden? Dat is een combinatie van diverse zaken. Het belangrijkste is toch wel onze nuchtere manier van werken: bij ons verspilt u geen karton. U hoeft geen grote oplage te kiezen als u die niet nodig heeft. Wij maken geen dozen die te groot zijn, waardoor u ook bespaart met (opvul)materiaal. Met een doos op maat bespaart u bovendien verzendkosten.

Bereken uw voordeelen stel uw eigen doos samen

Doosopmaat.nl is ontstaan vanuit een praktische behoefte. Grote hoeveelheden standaarddozen overspoelen de markt, terwijl simpel maatwerk in kleine oplagen echt niet duurder hoeft te zijn. Goedkope dozen, dat zijn dus juist maatwerkdozen! In een kleine fabriek waar de lijnen kort zijn maken wij voor u de perfecte dozen, voor een ideale prijs. Daar zijn we groot mee geworden.

Dozen goedkoop leveren

DozenfabrikantUw dozen online bestellen, goede samenwerking, korte lijnen, nuchtere productie, het zijn allemaal zaken die typerend zijn voor de manier waarop Doosopmaat.nl werkt. En precies die manier maakt dat we ook echt goedkope dozen kunnen leveren. Onze bezorging is gratis!

Ook u profiteert van onze goede samenwerking, niet alleen in directe zin – samen maken we de ideale goedkope dozen -, maar ook als u uw dozen gaat verzenden. Wij werken namelijk samen met PostNL. Ook de posterijen worden natuurlijk blij van dozen op maat, dat scheelt hen weer ruimte.

Doosopmaat.nl kan kartonnen dozen goedkoop leveren, in goede onderlinge samenwerking. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn! Als u hier klikt kunt u online uw eigen dozen op maat bestellen en de prijs berekenen. 

Doos op maat, prijs op maat!

Maatwerk, dat is bij ons veel meer dan dozen maken alleen. Levering op maat, service op maat – en ja, ook prijzen op maat. U kunt bij ons eenvoudig kartonnen dozen online bestellen, via onze handige rekentool. U weet direct de prijs, en hoeft nooit te wacht op een offerte. Wel zo praktisch!