Goedkope dozen

Waarom slim verpakken goedkoper is

We horen wel eens dat standaarddozen goedkoper zijn dan maatwerk. Bij Doosopmaat.nl geloven we niet dat goedkope dozen altijd standaard dozen moeten zijn. Jouw product slim verpakt betekent ook: betaalbaar verpakt. In een doos op maat: snel besteld en gratis bezorgd – in kleine én grote oplagen.

Maatwerk bespaart                         

Doosopmaat.nl is uit een simpel idee ontstaan: een doos op maat is slimmer dan een standaardverpakking. Logisch, want je gebruikt minder karton voor de doos als deze precies op jouw product aansluit. Maar je bespaart ook opvulmateriaal, waarmee je anders de lege ruimte moet opvullen om jouw product veilig te versturen. Veel handiger dus,  dubbel voordeel voor jou.

  • Bespaar karton en opvulmateriaal
  • Gratis bezorging in Nederland, België en Duitsland
  • Bereken jouw prijs in onze rekentool
  • Bestel al in oplagen vanaf 5 stuks
  • Profiteer van pallet-, of volume- korting
  • Log in en bewaar jouw gegevens en bestellingen

Makkelijk bestellen is goedkoper

Slim verpakken doe je niet alleen met minder karton. Gemak en snelheid zijn net zo belangrijk. Daarom zorgen we voor gratis bezorging en een snelle levertijd, ook in kleine oplagen Bovendien bereken je in onze rekentool meteen de prijs van jouw goedkope dozen. Je voegt er ook eventuele bedrukking toe. Uiteraard zie je in de rekentool of je van palletkorting, volumekorting profiteert. Bestel je nog een keer, dan zie je – zodra je inlogt – vanzelf jouw vorige bestelling.