Opbergdozen

Bij Doosopmaat.nl spreken we vaak over verzenddozen, omdat veel van onze klanten een webwinkel hebben en daar specifieke kartonnen dozen voor nodig hebben, maar we weten natuurlijk als geen ander dat dozen ook voor andere zaken kunnen worden gebruikt. Wat dacht je bijvoorbeeld van opbergdozen? In bedrijven of thuis, opbergdozen bewijzen overal hun nut.

Vraag gelijk een offerte aan voor jouw opbergdozen. 

Bodem_deksel_fefco330_bruin_wit_bedrukt

Opbergdozen karton

Voor opbergdozen karton gebruiken, dat is om meerdere redenen een goed idee. Als je materialen tijdelijk op wil slaan, bijvoorbeeld in een magazijn met grote doorloop, is karton een prettig goedkoop en makkelijk te recyclen materiaal. Een opbergdoos van duurder materiaal is dan echt overbodig. Maar ook in huis of in een kantoor kan karton heel handig zijn. Het is licht, op veel manieren te gebruiken en eenvoudig te bestellen bij Doosopmaat.nl.

Als je voor jouw opbergdozen karton gebruikt, help je ook het milieu een handje. Karton is immers een duurzaam materiaal, dat wordt vervaardigd van gerecyclede materialen en zelf ook weer recyclebaar is. Karton staat in het middelpunt van de kringloop. Als je met jouw bedrijf voor kartonnen opbergdozen kiest, dan zal dat ook op jouw klanten een positieve indruk maken.

Opbergdozen oplossingen

Waar kun je kartonnen opbergdozen allemaal voor gebruiken? Wel, dat hangt in de eerste plaats van jezelf af – als je een speciale bestemming voor de dozen heeft, dan zorgen wij natuurlijk voor het maatwerk waar Doosopmaat.nl om bekend staat. Zo kun je al het denkbare opbergdozen in kartonnen dozen! Hieronder wat suggesties:

  • Grote opbergdozen worden voornamelijk in magazijnen gebruikt. Je slaat er onderdelen van machines in op, gereedschappen, buizen en platen. In overleg maken we de opbergdozen zó, dat wat je er in opbergt niet beschadigd raakt.
  • Opbergdozen met speciale vormen, zoals kokerdozen of driehoekige dozen, zijn ideaal voor het opbergen van specifieke producten, waaronder ook kantoorartikelen. Opbergdozen kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor pennen.
  • Dossierdozen of archiefdozen zijn vaak ook van karton. Je kunt ze door ons op maat laten maken.
  • Ook een bureaudoos, waarin u papieren bewaart, kan prima van karton worden gemaakt.
  • Een handige manier om cd’s op te slaan: in goed passende lange dozen, die je eenvoudig uit de kast schuift.

Er zijn nog veel meer interessante oplossingen te bedenken met opbergdozen van karton. Uw vraag is voor ons de inspiratie om verder te denken. Neem dan ook contact met ons op en vertel ons, wat je wil opbergen en waar – Doosopmaat.nl maakt de ideale doos, voor een scherpe prijs.

Opbergdozen laten maken

Wil je kartonnen opbergdozen laten maken? Dan ben je waar je zijn moet. Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan gaan wij voor je aan de slag.