Zwarte kartonnen dozen

Zwarte dozen

Wil jij jouw doos een extra luxe en chique uitstraling geven? Naast bruin, wit en rood, kun je ook een aantal van onze doostypen als zwarte dozen bestellen via de website. Je bestelt zwarte dozen voor volgende varianten: de postdoos, klepdoos, brievenbusdoos en kalenderverpakking. Met zwarte dozen vallen jouw pakketjes extra op tussen de stapels bruine kartonnen dozen van de concurrent. Door de zwarte binnenkant staan jouw producten daarnaast nog eens extra in de spotlight. Stel snel jouw zwarte verzenddozen samen via onze rekentool. De zwarte kartonnen doos is daarbij te bedrukken met witte tekst of logo. Op die manier personaliseer je de zwarte dozen volledig naar wens.

Wij helpen je kiezen

Met zwart karton krijgt jouw doos een chique uitstraling. Daarmee val je op tussen andere verpakkingen, een aanrader voor bijvoorbeeld geschenkverpakkingen. De zwarte cadeaudoos is licht glanzend en verkrijgbaar in 1.5 en 3 mm kartonkwaliteit. De doos zwart kunnen wij ook gewoon bedrukken met jouw logo of gewenste tekst.

Stel jouw zwarte doos samen

  • 1,5 mm en 3 mm kartonkwaliteit
  • Postdoos
  • Kalenderverpakking
  • Klepdoos
  • Witte bedrukking mogelijk
  • Glanzend

Maakt van het uitpakken een ervaring

Wil je jouw klanten een indrukwekkende unboxing-ervaring geven? Verpak jouw producten in zwarte dozen, dan krijgt het geheel direct een luxe gevoel. Bovendien valt de inhoud nog meer op als er mooie zwarte dozen omheen zitten. Kies je voor een postdoos, dan wordt de verzorgde en professionele uitstraling van de doos nog eens versterkt door de zwarte kleur. De dozen zijn namelijk niet alleen zwart vanbuiten, maar ook vanbinnen. Zo ligt jouw product echt in een soort etalage zodra jouw klanten de zwarte dozen openen.

Makkelijk in elkaar gezet

De postdoos zet je zonder tape in elkaar. De vouwlijnen zijn al in de doos verwerkt, zodat jij in een handomdraai de doos in elkaar zet. We begrijpen dat je geen uren wilt besteden aan het opbouwen van de zwarte dozen. Het ontwerp van de dozen is daarom zo gemaakt dat jij in een paar snelle bewegingen de doos in elkaar vouwt en geen tape nodig hebt. Bij verzending adviseren wij om de zwarte dozen voor de veiligheid wel met (papier)tape te sluiten. Let op: bij de zwarte verzenddozen zijn de vouwlijnen soms minder goed zichtbaar dan bij een bruine kartonnen doos. Let daarom bij het vouwen goed op of je de zwarte dozen niet binnenstebuiten vouwt. Bekijk deze video om te zien hoe je de postdoos snel in elkaar vouwt.

Bestel snel jouw doos op maat

Wat je ook wilt vervoeren: bij Doosopmaat.nl vind je altijd een geschikte kartonnen zwarte doos om jouw product slim te verpakken. Met zwarte dozen op maat zorg je voor perfecte bescherming. Je hebt geen opvulmateriaal nodig, want met een goed passende doos voorkom je beschadigingen. Onze zwarte dozen bestel je eenvoudig via onze rekentool.

vakantie2