Zwarte kartonnen dozen

Zwarte dozen

Wil jij jouw doos een extra luxe en chique uitstraling geven? Naast bruin, wit en rood, kun je ook een aantal van onze doostypen als zwarte dozen bestellen via de website. Je bestelt zwarte dozen voor volgende varianten: de postdoos, klepdoos, brievenbusdoos en kalenderverpakking. Stel snel jouw zwarte kartonnen dozen samen via onze rekentool. Ook is deze doos met wit te bedrukken.

Wij helpen je kiezen

Met zwart karton krijgt jouw doos een chique uitstraling. Daarmee val je op tussen andere verpakkingen, een aanrader voor bijvoorbeeld geschenkverpakkingen. Het zwarte karton is licht glanzend en verkrijgbaar in 1.5 en 3 mm kartonkwaliteit. Dozen in het zwart kunnen wij ook gewoon bedrukken. 

Stel jouw zwarte doos samen

  • 1,5 mm en 3 mm kartonkwaliteit
  • Postdoos
  • Kalenderverpakking
  • Klepdoos
  • Geen bedrukking mogelijk
  • Glanzend

Ervaring

Wil je jouw klanten een indrukwekkende unboxing-ervaring geven? Verpak jouw producten in zwarte dozen, dan krijgt het geheel direct een luxe gevoel. Bovendien valt de inhoud nog meer op, als er mooie zwarte dozen omheen zitten. Kies je voor een postdoos, dan wordt de verzorgde en professionele uitstraling van de doos nog eens versterkt door de zwarte kleur.

Makkelijk in elkaar gezet

De postdoos zet je zonder tape in elkaar. Bij verzending adviseren wij om de zwarte dozen voor de veiligheid wel met tape te sluiten. Let op: zwarte dozen worden per ongeluk nog wel eens binnenstebuiten gevouwen, omdat de vouwlijnen moeilijker te zien zijn dan bij bruin en wit karton. Bekijk deze video om te zien hoe je de postdoos snel in elkaar vouwt.

Bestel snel jouw doos op maat

Wat je ook wilt vervoeren: bij Doosopmaat.nl vind je altijd een geschikte kartonnen zwarte doos om jouw product slim te verpakken. Met zwarte dozen op maat zorg je voor perfecte bescherming. Je hebt geen opvulmateriaal nodig, want met een goed passende doos voorkom je beschadigingen. Onze zwarte dozen bestel je eenvoudig via onze rekentool.