Zwarte kartonnen dozen

Zwarte kartonnen dozen op maat

Zwart karton heeft een luxueuze uitstraling die de unboxing ervaring van uw klanten versterkt. Uw product verdient een doos op maat, een zwarte kartonnen doos op maat. Uw producten vallen nog meer op, wanneer deze zijn verpakt in een zwarte kartonnen doos. De postdoos heeft een verzorgde en professionele uitstraling, dit effect wordt versterkt door de zwarte kleur. De postdoos is zonder tape in elkaar te zetten. Bij verzending adviseren wij om de doos wel met tape te sluiten voor de veiligheid.

Luxe uitstraling

Naast bruin, wit en rood karton biedt Doosopmaat.nl ook online zwarte kartonnen dozen aan. De zwarte kleur heeft een luxe uitstraling en valt op tussen andere verpakkingen. Het zwart karton is licht glanzend en is verkrijgbaar in 1.5 en 3 mm kartonkwaliteit. Zwart karton is een aanrader voor geschenkverpakkingen. 

Stel jouw zwarte doos samen

De zwarte kartonnen dozen worden nog wel eens binnenstebuiten gevouwen, omdat de vouwlijnen moeilijker te zien zijn als bij bruin en wit. Via ons filmpje op YouTube kunt u zien hoe de postdoos gevouwen dient te worden.  

De zwarte kartonnen dozen kunt u gemakkelijk online berekenen en bestellen via onze website. Een doos op maat zorgt voor voldoende bescherming van het product. Er is geen opvulmateriaal nodig, want met een goed passende doos zijn beschadigingen nihil. Naast zwart karton hebben wij ook bruin, wit en rood. Voor ieder verpakkingsdoeleinde is er een geschikte doos op maat.

Nieuwe site, nog steeds op maat.