Zwarte kartonnen dozen

Luxe uitstraling op maat

Naast bruine en witte postdozen biedt Doosopmaat.nl ook online zwarte kartonnen postdozen aan. De zwarte kleur heeft een luxe uitstraling en valt op tussen andere pakketten. Postdozen in een zwarte kleur zijn zeer geschikt om uw product nog mooier te verpakken. Via onze online rekentool kunt u eenvoudig zwarte kartonnen postdozen bestellen. Echter kunnen onze zwarte kartonnen dozen niet bedrukt worden. Onze bruine en witte kartonnen dozen kunnen wel bedrukt worden in zwart/grijs- en kleurbedrukking.  

Bereken nu uw prijs en bestel eenvoudig online

Zwart karton

zwarte_kartonnen_dozen_postdoos.jpg

De kartonnen dozen van Doosopmaat.nl zijn ook verkrijgbaar in een zwarte matte kleur. U kunt uw op maat gemaakte postdozen eenvoudig via onze website bestellen in een zwarte kleur. Zwarte kartonnen dozen hebben een luxe uitstraling die uw product versterkt. Onze zwarte postdozen zijn verkrijgbaar in de 1,5 mm (E-golf) en 3 mm (B-golf). Met de E-golf krijgt u het mooiste resultaat en vouwt de doos gemakkelijk in elkaar. De B-golf is handiger wanneer u een kwetsbaar product wilt verpakken. Door de zwarte verpakking worden uw producten op een chique wijze afgeleverd. Uw producten springen nog meer uit het oog wanneer deze zijn verpakt in een zwarte kartonnen doos.

Op onze website kunt u eenvoudig en snel uw zwarte kartonnen postdozen op maat bestellen. De postdoos is een zeer geschikte doos om uw producten in te verzenden aan uw klanten of zakenrelaties. De postdoos heeft van zichzelf al een verzorgde en professionele indruk, maar uitgevoerd in de zwarte kleur wordt dit effect nog meer versterkt. Bent u op zoek naar een ander type doos uitgevoerd in zwart? Vraag dan via verkoop@doosopmaat.nl naar de mogelijkheden.

Bestel zwarte postdozen op maat

6758ca85_bbcb_4e22_8125_1c2a3ab94e3b.jpg

De zwarte kartonnen dozen kunt u gemakkelijk via onze website bestellen. Doosopmaat.nl levert de dozen in een mat zwarte uitvoering. De kartonnen dozen verpakken uw producten veilig en zijn zeer stevig. Door de zwarte kleur springen uw kartonnen dozen tussen andere pakketten uit. De postdoos kan ook worden uitgevoerd in bruin en wit. Deze varianten kunnen wel bedrukt worden. Naast zwarte dozen biedt Doosopmaat.nl ook gekleurde dozen aan om uw producten te verpakken in een kleur die bijvoorbeeld past bij de huisstijl van uw bedrijf.