Kartonnen dozen divers

Met kartonnen dozen verzendt je producten veilig, betaalbaar en milieubewust. Juist in een tijd waarin webwinkels steeds belangrijker worden zijn kartonnen dozen de ideale oplossing. Verzendt je zelf regelmatig pakketjes? Neem dan een kijkje op de website van Doosopmaat.nl, wij kunnen het verzenden van pakketjes een stuk gemakkelijker voor je maken. Doosopmaat.nl denkt met je mee!

Stel jouw doos samen

Kartonnen dozen worden gevouwen. Dat heeft twee grote voordelen: ongevouwen nemen ze in jouw hal relatief weinig ruimte in, terwijl ze in gevouwen vorm, dankzij het gebruikte materiaal, stevig en betrouwbaar zijn. Karton is een licht materiaal, ook dat is natuurlijk een voordeel. Wij willen de verzendkosten immers graag betaalbaar houden! Kartonnen dozen zijn onmisbaar voor wie vaak pakketjes verzendt of producten verpakt. Het is ook mogelijk om de kartonnen dozen te voorzien van een bedrukking met jouw logo of persoonlijke tekst. 

Kartonnen dozen op maat

Kartonnen dozen zijn natuurlijk in verschillende handige standaardmaten verkrijgbaar, maar bij ons kun je ook dozen op maat laten maken. Op die manier verspil je geen karton, het product dat je verkoopt zal precies in de doos passen. Dit is voor jou gemakkelijker, maar komt ook positief over op jouw klant, die zo ziet hoeveel aandacht je aan de verzending hebt besteed. Een klant zal dat zeker onthouden!

Kartonnen_doos_divers

Kartonnen dozen milieubewust

Dat kartonnen dozen milieubewust zijn is een voordeel dat vaak niet eens wordt genoemd, misschien omdat de overige voordelen al overtuigend genoeg zijn, misschien staan we ook nog wel niet genoeg bij milieuvriendelijk zakendoen stil. Toch zijn steeds meer mensen zich ervan bewust dat plastic een vervuilend materiaal is. Karton is daarentegen heel gemakkelijk te recyclen, het kan zo in de papierbak.

Kartonnen dozen op maat zijn waarschijnlijk wel de milieuvriendelijkste oplossing. Je verspilt geen materiaal, geen karton dus, maar ook geen opvulmateriaal, omdat de doos precies past om jouw product. Veel opvulmaterialen zijn moeilijk afbreekbaar en ook relatief duur. Je bent met kartonnen dozen op maat dus niet alleen milieubewust, maar ook prijsbewust. Dat is dubbel voordeel.

Kartonnen dozen online bestellen

Kartonnen dozen bestellen is eenvoudig op onze website. We hebben het bestelmenu zo ingericht dat je de maten snel en zonder veel gedoe in kunt voeren. Ook andere ideeën kun je u bij ons kwijt. Wij maken kartonnen dozen op maat – dat betekent ook dat we maatwerk leveren als het gaat om opdrukken, materialisering en andere speciale toepassing. Waar het bestelmenu stopt, daar begint onze persoonlijke service. Neem gerust contact met ons op, dan werken we jouw ideeën samen uit.

vakantie2