Verpakkingsdozen

Ook voor handige verpakkingsdozen kun je terecht bij Doosopmaat.nl. Ons maatwerk is op veel verschillende manieren toepasbaar, zowel voor het verzenden van producten, als voor het opbergen ervan. Hier zit de verpakkingsdoos nog tussenin.

Stel jouw verpakkingsdoos samen

Producten verpakken kan op meer manieren worden geïnterpreteerd, maar een echte verpakkingsdoos is natuurlijk een doos die precies voor het verpakte product gemaakt is, met meestal ook een passende bedrukking. Dat soort verpakkingsdozen kunnen wij je voor een concurrerende prijs aanbieden.

Verpakkingsdozen gebruiken

Verpakkingsdozen gebruik je bijvoorbeeld voor een product dat je op een aansprekende manier wil presenteren. Verpakkingsdozen zijn uiteraard ook als verzenddoos te gebruiken, dan zorgen wij ervoor dat de verpakking stevig genoeg is om door de posterijen te kunnen worden getransporteerd.

Verkoop je een specifiek product, of heb je zelf iets ontwikkeld? Dan zul je dat product natuurlijk zo mooi mogelijk verpakt willen zien. Wij kunnen stijlvolle kartonnen dozen maken die de juiste maatvoering hebben, zodat je product goed uit de verf komt. Uiteraard kunnen wij deze verpakkingsdoosjes ook laten bedrukken. Zo heb je de ideale verpakkingsdoos voor jouw ideale product.

Postdoos_fefco_427_zwart_onbedrukt

Doosopmaat.nl doet meer dan alleen verpakkingsdozen op maat maken. Op deze website lees je alles over onze dienstverlening, van boekverpakking tot brievenbusdoos, van palletdoos tot doosje, van bedrukking tot het bijzonderste maatwerk... Bij ons kun je voor elke doosoplossing terecht!

Verpakkingsdoosjes bestellen

Verpakkingsdoosjes bestellen is heel eenvoudig bij Doosopmaat.nl. In ons speciale menu kun je jouw maten invoeren en ook verdere details, waarna je een goed beeld krijgt van de verpakkingsdoos en de prijs die we berekenen. Jij profiteert van onze flexibiliteit in oplage en van de bekende kwaliteit van Doosopmaat.nl.

Vind je in het bestelmenu toch niet precies wat je zoekt, of heb je liever persoonlijk contact? Je kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen, dan gaan we samen om de tafel en creëren we de verpakkingsdoos die jij zoekt.