Verpakkingsdozen

Ook voor handige verpakkingsdozen kunt u terecht bij Doosopmaat.nl. Ons maatwerk is op veel verschillende manieren toepasbaar, zowel voor het verzenden van producten, als voor het opbergen ervan. Hier zit de verpakkingsdoos nog tussenin.

Stel jouw verpakkingsdoos samen

Producten verpakken kan op meer manieren worden geïnterpreteerd, maar een echte verpakkingsdoos is natuurlijk een doos die precies voor het verpakte product gemaakt is, met meestal ook een passende bedrukking. Dat soort verpakkingsdozen kunnen wij u voor een concurrerende prijs aanbieden.

Verpakkingsdozen gebruiken

Verpakkingsdozen gebruikt u bijvoorbeeld voor een product dat u op een aansprekende manier wilt presenteren. Verpakkingsdozen zijn uiteraard ook als verzenddoos te gebruiken, dan zorgen wij ervoor dat de verpakking stevig genoeg is om door de posterijen te kunnen worden getransporteerd.

Verkoopt u een specifiek product, of heeft u zelf iets ontwikkeld? Dan zult u dat product natuurlijk zo mooi mogelijk verpakt willen zien. Wij kunnen stijlvolle kartonnen dozen maken die de juiste maatvoering hebben, zodat u product goed uit de verf komt. Uiteraard kunnen wij deze verpakkingsdoosjes ook laten bedrukken. Zo heeft u de ideale verpakkingsdoos voor uw ideale product.

Postdoos_fefco_427_zwart_onbedrukt

Doosopmaat.nl doet meer dan alleen verpakkingsdozen op maat maken. Op deze website leest u alles over onze dienstverlening, van boekverpakking tot brievenbusdoos, van palletdoos tot cd-doosje, van bedrukking tot het bijzonderste maatwerk... Bij ons kunt u voor elke doosoplossing terecht!

Verpakkingsdoosjes bestellen

Verpakkingsdoosjes bestellen is heel eenvoudig bij Doosopmaat.nl. In ons speciale menu kunt u uw maten invoeren en ook verdere details, waarna u een goed beeld krijgt van de verpakkingsdoos en de prijs die we berekenen. U profiteert van onze flexibiliteit in oplage en van de bekende kwaliteit van Doosopmaat.nl.

Vindt u in het bestelmenu toch niet precies wat u zoekt, of heeft u liever persoonlijk contact? U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen, dan gaan we samen om de tafel en creëren we de verpakkingsdoos die u zoekt.

Actuele levertijd is 3 tot 11 werkdagen.