Klepdoos met Zweedse sluiting onderzijde

Een klepdoos met Zweedse bodem wordt veel gebruikt als verkoopverpakking. Met een mooie opdruk krijgt je een verpakking die zo in het winkelschap kan. Zoek je een nette verpakking waarin jouw product kunt presenteren, dan is een klepdoos de juiste oplossing.

De Zweedse bodem kunt je sluiten zonder tape te gebruiken. je drukt de 4 flappen naar binnen en klaar! Zie ook de foto helemaal onderaan. Via onderstaande button kun je eenvoudig een klepdoos op maat samenstellen en bestellen. 

Stel jouw klepdoos samen

Klepdoos met bedrukking

Wanneer je de klepdoos voorziet van een bedrukking krijg je een gelikte verpakking die indruk maakt. Kies voor een mooie bedrukking van jouw bedrijfslogo die een onderscheidende factor zal zijn tussen andere verpakkingen. Een verpakking is tegenwoordig zoveel meer dan alleen een bescherming van jouw product. Het zorgt voor herkenbaarheid bij jou klanten en is onderdeel van jouw marketingstrategie geworden. Besteedt aandacht aan de verpakking van jouw producten. Het resultaat? Jouw eindproduct ziet er professioneel uit. Ook voor kleine aantallen ben je voordelig uit bij Doosopmaat.nl.

Klepdoos_fefco215_bruin_wit_zwart_grijs_kleur

Offerte klepdoos met Zweedse bodem

Via onze online rekentool kun je de klepdoos naar jouw wens samenstellen. Kom je er niet helemaal uit of heb je maten of aantallen die niet via de website te berekenen zijn? Vraag dan een offerte aan door contact op te nemen met onze afdeling verkoop:

Tel. 0182-304258 of mail naar sales@doosopmaat.nl