Kartonnen doosjes

Bij kleine verzendingen horen kleine kartonnen doosjes - daar begint het maatwerk! Natuurlijk gaat maatwerk bij Doosopmaat.nl veel verder dan “klein” en “groot”, maar de basis, simpelweg de mogelijkheid om voor kleine verzendingen kleine doosjes te kunnen bestellen, zijn we nooit uit het oog verloren. Bij ons verspilt u geen millimeter karton.

Kartonnen doosjes gebruiken

kleine doosjesKleine kartonnen doosjes gebruikt u bijvoorbeeld voor cd’s, boeken of kleine geschenkverpakkingen. Vaak is het belangrijk dat de kartonnen doosjes goed door de brievenbus passen. Dat zijn allemaal dingen waar wij bij Doosopmaat.nl op letten – ook brievenbusdoosjes behoren immers tot onze specialiteiten!

Bereken de prijs en stel uw eigen doos samen

Kartonnen doosjes, dat zijn meestal verzenddozen, maar u kunt kleine doosjes natuurlijk ook als opbergdoos gebruik maken, bijvoorbeeld in een kantoor, of in een magazijn waar kleine onderdelen opgeslagen liggen. Kartonnen doosjes hebben vele toepassingen en voor al die toepassingen levert Doosopmaat.nl waar nodig het gepaste maatwerk.

Kartonnen doosjes maatwerk

Wilt u dat wij van uw kartonnen doosjes maatwerk maken? Dan inspireert u ons! Natuurlijk, ook Dooopmaat.nl maakt “gewone” standaarddozen, maar het maatwerk is wel wat ons onderscheidt. Als u een bijzonder product wilt verpakken moet u bij ons zijn.

kartonnen doosjesMaatwerk is vaak: aandacht hebben voor het kleine. Vaak blijkt het moeilijk om kleine kartonnen doosjes in kleine oplagen te vinden. Bij Doosopmaat.nl is dit gewoon mogelijk. Heeft u maar tien doosjes nodig? Voor ons is dat geen probleem. U kunt meteen bestellen, maar voor het echte maatwerk kunt u ook een offerte laten maken, dan berekenen we een scherpe prijs.

Kartonnen doosjes bestellen

Wilt u kartonnen doosjes bestellen? Op deze website vindt u een handig bestelmenu dat u meteen vertelt hoeveel de doosjes gaan kosten. U kunt de doosjes dan zelf bestellen en daarna gebruiken. Uiteraard is er meer mogelijk dan u in ons bestelmenu vindt, neem daaromn gerust contact met ons op als u vragen heeft. Dozen op maat, dat is bij ons ook service op maat!