Klantenservice

Bestellen

Bestellen

Je bent op zoek naar een kartonnen doos voor je product? Meet het te verpakken product op, voeg hier 3-6 mm aan toe en dan heb je de ideale binnenmaat van de doos. Via onze website kun je heel gemakkelijk kartonnen dozen samenstellen via onze rekentool. Voer de binnenmaat, de kwaliteit en het aantal in de rekentool in en zie in één oogopslag de prijs voor een doos op maat. In het opmerkingenveld kun je eventuele aflevernotities en andere informatie vermelden. 

Wij maken gebruik van digitale bedrukkingstechnieken, waardoor wij zonder startkosten werken. Er komen ook geen bijkomende kosten voor een stansmes bij, in tegenstelling tot bij andere aanbieders. De prijs die je berekent op de website is de prijs die je betaalt bij Doosopmaat.nl.

Is het formaat niet mogelijk of staat het type doos niet in de rekentool? Vraag een offerte aan via de rekentool of via sales@doosopmaat.nl

Tip! Maak een account aan tijdens het bestellen. Via onze 'Jouw Omgeving' heb je een duidelijk overzicht van jouw lopende en geleverde orders, gebruikte drukbeelden en betaalde en lopende facturen. Ook kun je hierin gemakkelijk een herhaalbestelling plaatsen met een paar klikken op de knop.

Kan ik een sample ontvangen?

Bij Doosopmaat.nl zijn er drie mogelijkheden voor het verkrijgen van een proefdoos:

  1. Online is een proefdoos op maat te bestellen, via de online rekentool. Klik rechtsonder op proefdoos bestellen en ontvang binnen 5-6 werkdagen jouw proefdoos op maat met of zonder bedrukking.  
  2. Een gratis sample ka ook worden aanvragen. Een sample heeft niet de maat en bedrukking die je wenst maar geeft je de indruk van het type doos, de kwaliteit en eventueel bedrukking.

 

Wanneer wordt er bezorgd?

Na het plaatsen van je bestelling laat Doosopmaat.nl je middels een aparte e-mail weten wanneer de verwachte leverdatum is. Een dag voor daadwerkelijke levering ontvang je een track & trace. Wij bezorgen altijd op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur. Indien gewenst kunnen wij garanderen voor 12:00 te leveren, hier zijn echter meerkosten aan verbonden. Onze dozen worden in pakketten en op pallets verzonden. Wanneer je meerdere maten besteld, dan kan het zijn dat het in delen wordt geleverd. 

Zijn er bezorgkosten?

Binnen Nederland berekenen wij in principe geen bezorgkosten, alleen voor de Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen ontkomen we hier niet aan in verband met tol en veerdiensten. De bezorgkosten buiten Nederland zijn op aanvraag verkrijgbaar en mogelijk in België of Duitsland. Informatie hierover kun je vragen via onze live chat op de website, of door te mailen naar info@doosopmaat.nl.

Levert Doosopmaat.nl ook in België?

Ook in België hebben wij veel klanten. Voor leveringen binnen België kun je het beste onze website www.doosopmaat.be bezoeken. Is het bedrijf gevestigd in Nederland en wil je in België laten leveren? Ook dat kan. We rekenen hier wel extra bezorgkosten voor. Voor meer informatie kun je een mail naar info@doosopmaat.nl sturen. 

Hoe bestel ik brievenbusdozen?

Voor doosjes die door de brievenbus kunnen, kies je in de rekentool een 'brievenbusdoos'. Wanneer het doosje de maximale buitenmaat van 380 x 265 x 32 mm niet overschrijdt, profiteer je van het voordelige brievenbustarief die koeriersdiensten bieden. De maximale binnenmaat van een brievenbusdoos die daadwerkelijk door de brievenbus past is 324 x 260 x 25 mm. De berekening van binnenmaat naar buitenmaat is namelijk als volgt; 

Brievenbusdoos buitenmaat berekenen

Lengte binnenmaat + 2x hoogtemaat + 4x de golfdikte van de doos

Breedte binnenmaat + 2 x de golfdikte van de doos

Hoogte binnnemaat + 3x de golfdikte van de doos

Wij tellen hier nog 2 mm extra bij op voor eventuele speling. 

Hoe werkt het bedrukken van dozen?

Dozen bedrukken kan al vanaf 10 stuks en is nog betaalbaar ook. Dit is mogelijk in kleur of zwart/grijs. Dozen bedrukken doen wij in een aparte hal zodat we stofvrij kunnen werken. Zie de pagina dozen bedrukken voor meer info. Bij doosopmaat.nl kun je zelf de prijs van een bedrukte doos uitrekenen via deze pagina. Maak van je kartonnen dozen een reclame object! Na het plaatsen van de bestelling, ontvang je een aparte mail om het drukbeeld aan te leveren. Kijk op de pagina bedrukte dozen voor alle informatie.

Wil je meerdere drukbeelden gebruiken of meerdere zijden en bijvoorbeeld de binnenkant bedrukken? Neem contact op via sales@dooospmaat.nl om de mogelijkheden hiervoor te bespreken.