Kartonnen dozen Nederland

Van Groningen tot Maastricht: Doosopmaat.nl levert dozen in het hele land.

Doosopmaat.nl levert dozen op de hele Nederlandse markt vanwege de centrale ligging van ons magazijn. Ook leveren wij dozen op de Belgische markt, gezien de relatief korte afstand van ons magazijn tot aan de grens. Dus waar u ook woont, waar u ook actief bent, de kartonnen dozen van Doosopmaat.nl komen naar u toe. Zonder verzendkosten, met service op maat!

Stel jouw doos samen

Ons centrale magazijn is gevestigd in Waddinxveen, bij Gouda. Wij profiteren dus van goede verbindingen met heel Nederland en België. Natuurlijk is een positie in de Randstad altijd mooi meegenomen, hier zijn nu eenmaal veel bedrijven gevestigd. Maar ook andere belangrijke stedelijke gebieden, zoals de Vlaamse Ruit, de Brabantse Stedenrij, Arnhem-Nijmegen, Twente, Groningen, de Euregio Maastricht-Luik - het is voor ons allemaal niet ver. Daardoor zijn wij dé dozenleverancier van Nederland en België geworden. 

Dozen op maat, levering op maat

Waar u ook zit, wij leveren bij u. Dat doen we haast altijd zonder verzendkosten in rekening te brengen, alleen voor de Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen moeten we rekening houden met de veerboot of de tol. Samen kiezen we altijd de beste oplossing voor uw bedrijf: levering als dat u uitkomt, levering waar u dat wilt, levering in de hoeveelheden die handig voor u zijn. Dat is ons maatwerk!

kartonnen dozen nederland

Met de post gaan onze kartonnen dozen Nederland door. Omdat ze van licht materiaal zijn, dat geschikt is voor hergebruik, doen we dat zonder het milieu zwaar te belasten. Duurzaamheid is belangrijk voor doosopmaat.nl. Wij denken vooruit, wij denken aan de toekomst, maar in de eerste plaats denken we ook aan u. Ook u profiteert immers van het geringe gewicht van onze dozen.

Kartonnen dozen Nederland: bestel nu

Wilt u meer weten over hoe onze kartonnen dozen Nederland veroveren? Op onze website vindt u veel informatie. Hier kunt u al meteen bestellen of eerst de prijs van uw kartonnen doos berekenen. Natuurlijk kunt u ook gewoon contact met ons opnemen. Dan praten we samen verder.

Klik nu op Bereken de prijs en u weet binnen 10 seconden wat uw kartonnen dozen kosten.