Producent kartonnen dozen

Bent u op zoek naar een producent van kartonnen dozen? Dan bent u aan het goede adres bij Doosopmaat.nl. Doosopmaat.nl maakt de kartonnen dozen voor u op maat, in welke oplage u maar wenst, voor een scherpe prijs. Dit maatwerk heeft van Doosopmaat.nl een bekende producent gemaakt. Zowel voor standaarddozen als heel uitzonderlijke verpakkingsoplossingen kunt u bij ons terecht.

Bereken de prijs en stel uw eigen doos samen

Een dozenproducent online: dat betekent dat u meteen de prijs van uw doos kunt berekenen. Wel zo gemakkelijk!

Dozenproducent Waddinxveen

Producent kartonnen dozenWij willen als producent kartonnen dozen zó maken, dat ze voor u en uw klanten ideaal zijn. Dat betekent dat wij het productieproces in eigen hand hebben. In onze fabriek in Waddinxveen (onder de rook van Gouda, boven Rotterdam) staan onze operators en machines de hele dag te produceren.

Als producent kunnen wij er voor zorgen dat uw dozen binnen twee tot zes werkdagen bij u zijn. Geen tussenschijven, maar korte lijnen. Onze mensen op de binnendienst zitten slechts op 10 meter afstand van onze machines. Als u ons belt, kunt u de productie horen 'stampen'. Zo hoort u dat een producent van kartonnen dozen aan de lijn hebt!

Producent met passie

Als producent van kartonnen dozen maken wij met passie een mooi product. Al onze kartonnen dozen worden op maat gemaakt. In tegenstelling tot de grote producenten hebben wij een relatief kleine en overzichtelijke fabriek. De platen karton gaan er aan de voorkant in en aan de achterkant komen ze er als dozen weer uit. Wij hebben geen voorraden en maken geen gebruik van standaarden. 

Als producent garanderen wij korte lijnen. Dit komt de kwaliteit van het eindproduct ten goede. Onze productie staat de hele dag in direct contact met onze verkoopafdeling.

Kartonnen dozen kopen

Snel weten wat onze dozen kosten? Ga naar onze Online Rekentool en u weet direct wat onze kartonnen dozen kosten.

Doosopmaat.nl: Uw dozen direct van de producent !