Producent kartonnen dozen

Doosopmaat.nl maakt alle dozen zelf: wij zijn een fabrikant van kartonnen dozen. De dozen die je bij ons bestelt, worden gemaakt in onze fabriek in Waddinxveen (Zuid-Holland). Wij hebben de productie zelf in de hand, zo kunnen we het maatwerk leveren waar we zo bekend om staan en de kwaliteit garanderen.

Stel jouw doos samen

Als dozenfabrikant produceren wij verzenddozen voor heel Nederland en België. We zorgen dat alle kartonnen dozen die wij maken zo snel en efficiënt mogelijk bij jouw als klant worden aangeleverd. Immers, niet alleen de dozen zijn maatwerk, maar ook onze service, het transport en onze relatie. 

Naast kartonnen dozen leveren wij ook kartonnen platen.

Dozenfabriek Waddinxveen

Onze fabriek staat in Waddinxveen, op industrieterrein Doelwijk. Hier werkt een groeiend team van ongeveer 25 mensen. De lijnen zijn kort, de productie verloopt efficiënt, met steeds hetzelfde uitgangspunt: maatwerk voor een faire prijs, waarbij afspraak ook echt afspraak is.

Een dozen fabrikant krijgt platen golfkarton binnen en na bewerking gaan er kartonnen dozen uit. Onze productielijnen zijn het geheim, dáár immers worden onze dozen op maat vervaardigd, steeds op uw manier, met jouw producten en jouw klanten als uitgangspunt.

In onze fabriek maken we allerlei soorten kartonnen dozen. Van hele kleine doosjes tot hele grote palletdozen. In wit, bruin en zwart bedrukt en onbedrukt. En in de hoeveelheden die je nodig hebt. De meeste dozenfabrikanten richten zich op het maken van grote series. Onze fabriek is juist ingericht op het maken van kleine series dozen. Aantallen van 1 tot 3000 stuks zijn voor onze fabrieksinrichting optimaal. Juist dat maakt ons als dozenfabrikant zo anders dan anderen. 

Alle 'puzzelstukjes' van onze fabriek zijn afgestemd op het maken van kleine series. Ons productieproces is geheel gestroomlijnd, zodat de productie stap voor stap wordt verbeterd. Met een nog efficiëntere productie tot gevolg.

Dozenwebshop

Doosopmaat.nl is meer dan alleen een dozenfabrikant. We beschikken over een up-to-date webshop waarin u eenvoudig jouw dozen op maat kunt bestellen. U ziet altijd exact wat je besteld en wat dat gaat kosten. 

Wil je direct weten wat jouw dozen kosten? Ga naar onze 'Rekentool' en check de prijs.