Dozen kleine oplage

Je wil jouw opslag niet vol zetten met dozen? Heb je kartonnen verzenddozen nodig in een kleine oplage? Bij ons is dat geen enkel probleem. Wij onderscheiden ons juist doordat wij ook kleine oplages voor onze klanten beschikbaar stellen. Door ver gaande automatisering kan dat ook nog tegen scherpe prijzen ook. Dat is eigenlijk de kern van hoe Doosopmaat.nl werkt: dozen op maat, service op maat en dus ook hoeveelheden op maat. Een kleine oplage begint bij ons al vanaf 10 stuks. Je bestelt gewoon wat nodig is, niet meer en niet minder!

Bestel direct jouw doos

Doosopmaat.nl is 19 jaar geleden ontstaan als reactie op de traditionele dozenmarkt: maatwerk alleen bij grote volumes en anders een standaard formaat van de groothandel. De nadruk moet wat ons betreft liggen op wat u wil. Als je twintig dozen met een afwijkende maat nodig hebt, dan zullen wij geen nee verkopen. Via de online rekentool bereken je heel eenvoudig de prijs. Wij zorgen dat wat jij wil ook mogelijk is!

Kleine series dozen op maat

Kartonnen dozen op maat in kleine aantallen, dat is waar doosopmaat.nl zich altijd mee onderscheiden heeft. Dat betekent natuurlijk niet dat wij niet óók grote aantallen dozen kunnen produceren – in onze fabriekshal kan bijna alles en ook nog eens voor een concurrerende prijs. Maar wat ons bijzonder maakt zijn de kleine aantallen en uiteraard het maatwerk. Daar zijn wij trots op!

Stel: je runt een webwinkel en verkoopt bijvoorbeeld boeken. Veel boeken hebben standaardafmetingen, het is geen probleem om daar op grote schaal dozen voor in te kopen. Die kun je altijd bij ons bestellen. Maar wat nu als u een klein aantal boeken wil verkopen dat een afwijkende maatvoering heeft, en toch wel echt onbeschadigd en netjes verpakt bij de klant terecht moet komen? Dan is onze service echt een uitkomst. Helemaal op maat een kleine oplage dozen 

Of je nu boeken verkoopt of heel andere zaken, wij maken de ideale doosjes voor je en we doen dat steeds in de oplage die jij wenst. Niemand zit te wachten op een hal vol grote voorraden die uiteindelijk ongebruikt worden weggegooid. 

Oplage op maat

Kleine aantallen kartonnen dozen, dat is dus eigenlijk ook oplage op maat. Zo is doosopmaat.nl bekend geworden: met maatwerk in verzenddozen. Altijd houden we rekening met jouw wensen en jouw uitgangspunten. Daar profiteer jij van!