Geschenkdozen

Een verpakking voor een cadeau of een geschenk moet bijdragen aan de beleving. Dit bereikt u niet met een bruine vouwdoos gevuld met opvulmaterialen. Een cadeau of geschenk wordt verpakt in representatieve geschenkdozen op maat met eventueel een mooie kleurenopdruk met logo of persoonlijke tekst. Uw relatiegeschenk krijgt zo de uitstraling die u het wilt geven. Of het nu gaat om een eindejaarsgeschenk of zomaar tussendoor, Doosopmaat.nl helpt u graag met een verpakking op maat. 

Stel jouw geschenkdoos samen

Postdoos wit

Een veelgebruikte type doos is de postdoos (fefco 427). Dit doosje laat zich mooi sluiten en is zeer geschikt voor een opdruk op het deksel voor een persoonlijke toevoeging. De doos is verkrijgbaar in bruin, wit en zwart. Kleur heeft een belangrijke rol bij de uitstraling van de geschenkdoos. Bruin heeft een natuurlijke uitstraling, terwijl wit ervoor zorgt dat de kleurenopdruk nog meer opvalt. Zwart kan daarentegen niet bedrukt worden, maar heeft van zichzelf een chique uitstraling.

Een tweede mogelijkheid als geschenkdoos is de doos met klepsluiting (fefco 215). Dit type heeft een speciale autolock bodem met een speciale insteekklep aan de bovenkant. De klepdoos is vooral geschikt om producten te verpakken met een hoog formaat. Ook voor dit type geldt dat deze op te zetten is zonder tape met als resultaat een representatief uiterlijk dat zeer geschikt is als geschenkverpakking. 

Verschillende soorten geschenkdozen

Er zijn verschillende soorten dozen zeer geschikt als geschenkverpakking. Deze dozen bestaan uit één geheel en is op te zetten zonder tape. Dit maakt deze type doosjes zeer geschikt als geschenkdoos vanwege het chique uiterlijk.

Geschenkdoos met bedrukking

Maak uw geschenkverpakking af met een mooie bedrukking op het deksel. U kunt bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf op de doos laten bedrukken voor herkenning bij de ontvanger van het geschenk, maar een persoonlijke tekst of boodschap zien we ook veel terug bij geschenkverpakkingen.

Voor een bruine doos adviseren wij een zwart/grijs bedrukking, omdat een kleurbedrukking door de bruine ondergrond niet helemaal tot zijn recht komt. Een kleurbedrukking is een goede match met witte geschenkdozen omdat de kleuren veel sprekender zijn.

Opdruk is ook in kleine oplages betaalbaar omdat Doosopmaat.nl digitaal bedrukt. U heeft nauwelijks startkosten voor clichés of drukplaten. Het enige wat wij van u willen ontvangen is een bestand met de opdruk die op de doos bedrukt moet worden.

tulp in doos

Zoekt u een mooie verpakking voor het compleet maken van uw relatie- of eindejaarsgeschenk? U kunt via onze online rekentool gemakkelijk uw eigen geschenkverpakking op maat maken. 

Nieuwe site, nog steeds op maat.