Geschenkdozen

Een verpakking voor een kado of geschenk moet bijdragen aan de beleving. Dit bereikt u niet met een willekeurige vouwdoos. Wij maken daarvoor eenvoudige geschenkdozen. Eventueel met een mooie kleurenopdruk. Uw relatiegeschenk krijgt zo de uitstraling die u het wilt geven. Of het nu gaat om een eindejaarsgeschenk of zomaar tussendoor, wij helpen u graag met een verpakking op maat.

Verschillende soorten geschenkdozen

dsc_1249_2.jpg

Een Postdoos (fefco 427) - Deze doos bestaat uit één geheel en is op te zetten zonder tape. Het deksel laat zich mooi sluiten.
Op het deksel kunt u een mooie opdruk zetten. De postdoos is verkrijgbaar in bruin, wit en zwart karton. 

 

 

Een doos met klepsluiting (fefco 215) - Met een speciale autolock bodem en een insteekklep aan de bovenkant. De doos met klepsluiting wordt vooral toegepast bij relatief hoge formaten. 

Bijpassende inlays voor uw kado verpakking

Geschenkpakket in postdoos met inlayKado verpakking met inlayOm uw geschenk in de verpakking te fixeren wordt er vaak een kartonnen inlay gebruikt. Hiermee kunt u  tegelijk het product mooi presenteren. Een doosinterieur op maat maakt uw geschenkverpakking helemaal af. Een inlay maken is altijd maatwerk. Vraag ons naar de mogelijkheden.   

Eenvoudige geschenkdozen met opdruk 

Onze geschenkdozen kunnen uiteraard ook bedrukt worden. Maak uw cadeauverpakking helemaal compleet met uw logo op de doos gedrukt. In zwart/grijs of in kleur. 
Opdruk is ook in kleine oplages betaalbaar omdat dit steeds vaker digitaal wordt gedaan. U heeft dan nauwelijks startkosten voor clichés of drukplaten. 

Zoekt u een kado verpakking voor het compleet maken van uw relatie- of eindejaarsgeschenk? Vraag dan nu een offerte aan via verkoop@doosopmaat.nl  Ook met uw geschenkdozen helpen wij u graag!