Geschenkdozen

Een verpakking voor een kado of geschenk moet bijdragen aan de beleving. Dit bereikt u niet met een willekeurige vouwdoos. Wij maken daarvoor eenvoudige geschenkdozen. Eventueel met een mooie kleurenopdruk. Uw relatiegeschenk krijgt zo de uitstraling die u het wilt geven. Of het nu gaat om een eindejaarsgeschenk of zomaar tussendoor, wij helpen u graag met een verpakking op maat.

Bereken nu uw prijs en bestel eenvoudig online

Verschillende soorten geschenkdozen

dsc_1249_2.jpg

Een Postdoos (fefco 427) - Deze doos bestaat uit één geheel en is op te zetten zonder tape. Het deksel laat zich mooi sluiten en is zeer geschikt voor een mooie opdruk.
De postdoos is verkrijgbaar in bruin, wit en zwart karton. Zwart karton kan niet bedrukt worden maar heeft van zichzelf een chique uitstraling.  

 

 

Een doos met klepsluiting (fefco 215) - Met een speciale autolock bodem en een insteekklep aan de bovenkant is de klepdoos zeer geschikt als geschenkverpakking. De doos met klepsluiting wordt vooral toegepast bij relatief hoge formaten en ook dit type kan bedrukt worden op het deksel met een logo of tekst.  

Bijpassende inlays voor uw kado verpakking

Geschenkdoos met inlay

Om uw geschenk in de verpakking te fixeren wordt vaak een kartonnen inlay gebruikt. Hiermee kunt u  tegelijk het product mooi presenteren en is het goed beschermd tegen vallen en stoten. Een doosinterieur op maat maakt uw geschenkverpakking helemaal af. Een inlay maken is altijd maatwerk en op offertebasis. Vraag ons naar de mogelijkheden.   

Eenvoudige geschenkdozen met opdruk 

Onze geschenkdozen kunnen uiteraard ook bedrukt worden met een logo of persoonlijke tekst. Maak uw cadeauverpakking helemaal compleet met uw logo op de doos gedrukt. In zwart/grijs of in kleur. 

Opdruk is ook in kleine oplages betaalbaar omdat dit steeds vaker digitaal wordt gedaan. U heeft dan nauwelijks startkosten voor clichés of drukplaten. 

Zoekt u een kado verpakking voor het compleet maken van uw relatie- of eindejaarsgeschenk? Via onze rekentool kunt u eenvoudig uw geschenkverpakking op maat maken. Bent u ook op zoek naar een bijpassende inlay? Vraag dan nu een offerte aan via verkoop@doosopmaat.nl  Ook met uw geschenkdozen helpen wij u graag!