Geschenkdozen

Een geschenkdoos geeft meer dan erin zit


Geef je iemand iets cadeau, dan draagt een mooie geschenkdoos enorm bij aan de beleving. Per post is dat niet anders. Je maakt veel meer impact door jouw geschenk te verpakken in een representatieve of luxe geschenkdoos op maat. Nóg persoonlijker wordt het als je ‘m voorziet van een logo, tekst of kleurenopdruk. Van eindejaarsattentie tot zomaar een aardigheidje tussendoor: een geschenkdoos op maat geeft jouw relatiegeschenk precies de uitstraling die jij het mee wilt geven. Doosopmaat.nl helpt je graag met een mooie én slimme verpakking voor jouw cadeau.

Stel jouw geschenkdoos samen

Postdoos_fefco_427_wit_onbedrukt

Verschillende typen geschenkdozen

Een postdoos is zeer geschikt als geschenkdoos. Dit type doos bestaat namelijk uit één geheel, sluit mooi en heeft een chic uiterlijk. Bovendien leent deze zich goed voor een persoonlijke toevoeging, zoals een opdruk op de deksel. De postdoos is verkrijgbaar in naturel bruin, maar ook in wit, zwart en rood. Goed om te weten: zwart en rood hebben een stijlvollere uitstraling en kunnen met kleur, zwart of wit bedrukt worden. Jij bepaalt dus hoe je jouw postdoos omtovert in een luxe geschenkverpakking en zo elke ontvanger persoonlijk verrast.

Om jouw geschenk veilig, aantrekkelijk en origineel te verzenden, kun je ook voor een klepdoos kiezen. Dankzij de ‘Zweedse’ bodem en een handige insteekklep aan de bovenkant is dit type kartonnen geschenkdoos vooral geschikt om producten met een hoger formaat slim te verpakken.  

Verschillende soorten geschenkdozen

Er zijn verschillende soorten dozen zeer geschikt als geschenkverpakking. Deze dozen bestaan uit één geheel en is op te zetten zonder tape. Dit maakt deze type doosjes zeer geschikt als geschenkdoos vanwege het chique uiterlijk.

Laat jouw geschenkdoos bedrukken

Een bedrukte deksel maakt jouw geschenkdoos helemaal af. Een bedrijfslogo zorgt voor directe herkenning bij de ontvanger. Maar een persoonlijke tekst kan natuurlijk ook. Kies je voor een bruine doos, dan adviseren wij een bedrukking in zwart/grijs. Kleuren komen hierop namelijk niet volledig tot hun recht. Op witte geschenkdozen werkt kleur juist heel goed, dankzij het felle contrast.

Ook een geschenkdoos in kleine oplagen

Wil je maar een paar relatiegeschenken versturen? Geen probleem. Ook bedrukte kartonnen geschenkdozen zijn al in oplagen van 5 stuks verkrijgbaar. En heel betaalbaar, doordat Doosopmaat.nl digitaal bedrukt. Bovendien betaal je geen opstartkosten voor clichés of drukplaten. Je hoeft ons alleen een bestand met jouw gewenste opdruk te sturen, zonder snijtekens en met zo min mogelijk witruimte. Meer uitleg? Lees alles over bedrukte dozen.

Klepdoos_fefco215_zwart

Zoek je een mooie geschenkdoos om jouw relatie- of eindejaarsgeschenk compleet te maken? Via onze online rekentool maak je jouw geschenkverpakking op maat: makkelijk én slim.