Verzenddozen

Met verzenddozen kunt u zaken verzenden. Dat is simpel. Maar wat is de beste verzenddoos voor uw product? Hoeveel verzendverpakkingen heeft u nodig? Welk materiaal is het meest geschikt? Dat zijn de vragen waarop Doosopmaat.nl het antwoord heeft. Een antwoord dat, wederom, verrassend simpel is. Wat u wil, kan bij ons: dozen op maat, levering op maat, hoeveelheden op maat, service op maat! Van standaarddoos tot uw ideale verzenddoos...

Verzenddoos karton

Wij zijn ervan overtuigd dat voor een verzenddoos karton het ideale materiaal is. Verzenddozen moeten immers licht zijn, om te hoge verzendkosten te vermijden, en ze moeten gemaakt zijn van een materiaal dat uw klanten gemakkelijk bij het oud papier kunnen zetten. Dat materiaal is karton. Doosopmaat.nl maakt met karton alles mogelijk, zelfs ingewikkelde verzendingen met breekbare producten.

Vouwdozen op pallet

Wij weten dat voor iedere verzenddoos karton geschikt is, maar welk karton, dat hangt natuurlijk wel van de verzending af. Meestal kunt u met heel licht, dun karton toe, maar sommige producten hebben net wat meer bescherming nodig. Uiteraard kunnen wij meerdere kartonkwaliteiten leveren. Dat verwacht u immers van Doosopmaat.nl!

Stel jouw verzenddoos samen

Verzenddozen bij Doosopmaat.nl

Doosopmaat.nl staat bekend om maatwerk in verzendoplossingen. Natuurlijk kunt u bij ons ook gewoon voor standaarddozen terecht, maar voor hetzelfde geld maken wij ook dozen die precies om de producten die u verzendt heen passen. Zo verspilt u geen materiaal en bespaart u kosten! Tegelijkertijd zitten uw klanten niet met nodeloos karton. 

Verzendt u bijzondere producten, met een lastige vorm, of zaken die breekbaar zijn? Dan is ons maatwerk echt onmisbaar. Wij zorgen voor de beste verzendozen voor uw product. Op onze site leest u meer over die verzendoplossingen. We vertellen er graag over, het is ons werk!

Natuurlijk kunt u ook voor een “gewone” verzenddoos goed terecht bij Doosopmaat.nl. Door onze manier van werken kunnen we ook standaarddozen goedkoper en in kleinere oplage aanbieden dan u gewend bent. Geen hal vol met standaard formaten dus. Dat is het mooie aan samenwerken met Doosopmaat.nl, u bespaart en koopt nooit meer dan u nodig heeft.

Verzenddozen bestellen

Verzenddozen bestellen, dat gaat gemakkelijk in onze webwinkel. De rekentool laat u de prijs van uw dozen berekenen en via onze winkelwagen kunt u direct bestellen, al vanaf 10 stuks. Natuurlijk kunt u ook een aparte offerte laten maken voor het echte maatwerk. Neem contact met ons op, dan praten we verder over de ideale verzenddozen!

Problemen met verzendschades?

Regelmatig een zending die beschadigd aankomt bij uw klant? Beschadigde verzendverpakkingen zorgen voor hoge kosten. Daarom geven wij u graag een goed advies voor het verpakken van uw producten. Indien mogelijk, stuur ons wat foto's van verzenddozen met schade. Deze beelden zeggen veel over wat er mis gaat tijdens de verzending. Samen met u kijken we dan hoe verzendschade voorkomen kan worden. De juiste verzenddoos is in aanschaf wellicht iets duurder, maar zorgt uiteindelijk voor de laagste kosten.