Verzenddozen

Met verzenddozen kun je allerlei zaken verzenden. Dat is simpel. Maar wat is de beste verzenddoos voor jouw product? Hoeveel verzendverpakkingen heb je nodig? Welk materiaal is het meest geschikt? Dat zijn de vragen waarop Doosopmaat.nl het antwoord heeft. Een antwoord dat, wederom, verrassend simpel is. Wat je ook wil, kan bij ons: dozen op maat, levering op maat, hoeveelheden op maat, service op maat! Van standaarddoos tot jouw ideale verzenddoos...

Verzenddoos karton

Wij zijn ervan overtuigd dat voor een verzenddoos karton het ideale materiaal is. Verzenddozen moeten immers licht zijn, om te hoge verzendkosten te vermijden, en ze moeten gemaakt zijn van een materiaal dat jouw klanten gemakkelijk bij het oud papier kunnen zetten. Dat materiaal is karton. Doosopmaat.nl maakt met karton alles mogelijk, zelfs ingewikkelde verzendingen met breekbare producten.

Vouwdozen op pallet

Wij weten dat voor iedere verzenddoos karton geschikt is, maar welk karton, dat hangt natuurlijk wel van de verzending af. Meestal kun je met heel licht, dun karton toe, maar sommige producten hebben net wat meer bescherming nodig. Uiteraard kunnen wij meerdere kartonkwaliteiten leveren. Dat verwacht je immers van Doosopmaat.nl!

Stel jouw verzenddoos samen

Verzenddozen bij Doosopmaat.nl

Doosopmaat.nl staat bekend om maatwerk in verzendoplossingen. Natuurlijk kun je bij ons ook gewoon voor standaarddozen terecht, maar voor hetzelfde geld maken wij ook dozen die precies om de producten die u verzendt heen passen. Zo verspil je geen materiaal en bespaart je kosten! Tegelijkertijd zitten jouw klanten niet met nodeloos karton. 

Verzend je bijzondere producten, met een lastige vorm, of zaken die breekbaar zijn? Dan is ons maatwerk echt onmisbaar. Wij zorgen voor de beste verzendozen voor jouw product. Op onze site lees je meer over die verzendoplossingen. We vertellen er graag over, het is ons werk!

Natuurlijk kun je ook voor een “gewone” verzenddoos goed terecht bij Doosopmaat.nl. Door onze manier van werken kunnen we ook standaarddozen goedkoper en in kleinere oplage aanbieden dan je gewend bent. Geen hal vol met standaard formaten dus. Dat is het mooie aan samenwerken met Doosopmaat.nl, jij bespaart en koopt nooit meer dan je nodig heeft.

Verzenddozen bestellen

Verzenddozen bestellen, dat gaat gemakkelijk in onze webwinkel. De rekentool laat je de prijs van jouw dozen berekenen en via onze winkelwagen kun je direct bestellen, al vanaf 10 stuks. Natuurlijk kun je ook een aparte offerte laten maken voor het echte maatwerk. Neem contact met ons op, dan praten we verder over de ideale verzenddozen!

Problemen met verzendschades?

Regelmatig een zending die beschadigd aankomt bij jouw klant? Beschadigde verzendverpakkingen zorgen voor hoge kosten. Daarom geven wij je graag een goed advies voor het verpakken van uw producten. Indien mogelijk, stuur ons wat foto's van verzenddozen met schade. Deze beelden zeggen veel over wat er mis gaat tijdens de verzending. Samen met jou kijken we dan hoe verzendschade voorkomen kan worden. De juiste verzenddoos is in aanschaf wellicht iets duurder, maar zorgt uiteindelijk voor de laagste kosten.