Met verzenddozen kun je allerlei zaken verzenden. Dat is simpel. Maar wat is de beste verzenddoos voor jouw product? Hoeveel verzendverpakkingen heb je nodig? Welk materiaal is het meest geschikt? Dat zijn de vragen waarop Doosopmaat.nl het antwoord heeft. Een antwoord dat, wederom, verrassend simpel is. Wat je ook wil, kan bij ons: dozen op maat, levering op maat, hoeveelheden op maat, service op maat! Van standaarddoos tot jouw ideale verzenddoos…

Verzenddoos karton

Wij zijn ervan overtuigd dat voor een verzenddoos karton het ideale materiaal is. Verzenddozen moeten immers licht zijn, om te hoge verzendkosten te vermijden, en ze moeten gemaakt zijn van een materiaal dat jouw klanten gemakkelijk bij het oud papier kunnen zetten. Dat materiaal is karton. Doosopmaat.nl maakt met karton alles mogelijk, zelfs ingewikkelde verzendingen met breekbare producten. Zo kan jij de verzenddoos kopen die zowel veilig als stijlvol is.

Vouwdozen op pallet

Wij weten dat voor iedere verzenddoos karton geschikt is, maar welk karton, dat hangt natuurlijk wel van de verzending af. Meestal kun je met heel licht, dun karton toe, maar sommige producten hebben net wat meer bescherming nodig. Uiteraard kunnen wij meerdere kartonkwaliteiten leveren. Dat verwacht je immers van Doosopmaat.nl!

Verzenddozen bij Doosopmaat.nl

Doosopmaat.nl staat bekend om maatwerk in verzendoplossingen. Natuurlijk kun je bij ons ook gewoon voor standaarddozen terecht, maar voor hetzelfde geld maken wij ook dozen die precies om de producten die u verzendt heen passen. Zo verspil je geen materiaal en bespaart je kosten! Tegelijkertijd zitten jouw klanten niet met nodeloos karton.

Verzend je bijzondere producten, met een lastige vorm, of zaken die breekbaar zijn? Dan is ons maatwerk echt onmisbaar. Wij zorgen voor de beste verzenddozen voor jouw product. Lees meer over onze verzendoplossingen zoals postdozen, brievenbusdozen of klepdozen. We vertellen er graag over, het is ons werk!

Zakelijk en particulier het voordeligst verzenden

Zowel voor zakelijke als particuliere verzendingen wil je de producten zo veilig mogelijk verzenden. En dan nog het liefst niet tegen de hoofdprijs. Zeker voor zakelijke verzending ben je regelmatig kosten kwijt aan verzenddozen. Dan is het noodzaak om deze kosten te drukken om te voorkomen dat de marges op de producten zelf te klein worden. Bestel grote aantallen extra voordelig via doosopmaat.nl. Voor ieder product de juiste formaten tegen de beste prijs.

Verzenddozen bestellen

Verzenddozen bestellen, dat gaat gemakkelijk in onze webwinkel. De rekentool laat je de prijs van jouw dozen berekenen en via onze winkelwagen kun je direct bestellen, al vanaf 10 stuks. Natuurlijk kun je ook een aparte offerte laten maken voor het echte maatwerk. Neem contact met ons op, dan praten we verder over de ideale verzenddozen!

Stel jouw verzenddoos samen

Problemen met verzendschades?

Regelmatig een zending die beschadigd aankomt bij jouw klant? Beschadigde verzendverpakkingen zorgen voor hoge kosten. Daarom geven wij je graag een goed advies voor het verpakken van uw producten. Indien mogelijk, stuur ons wat foto's van verzenddozen met schade. Deze beelden zeggen veel over wat er mis gaat tijdens de verzending. Samen met jou kijken we dan hoe verzendschade voorkomen kan worden. De juiste kartonnen verzenddoos is in aanschaf wellicht iets duurder, maar zorgt uiteindelijk voor de laagste kosten.