Rode kartonnen dozen

Wil jij jouw doos een extra krachtige en opvallende uitstraling geven? Kies dan eens voor een rode doos. Naast bruin, wit en zwart, is een aantal van onze doostypen bij bestellingen via de website ook verkrijgbaar andere kleuren. Bijvoorbeeld de rode doos. Je koopt de rode doos in de variant van de postdoos, klepdoos, brievenbusdoos en kalenderverpakking. Deze rode en zwarte dozen zijn prachtig wit te bedrukken door ons.

De power van een rode doos

Zeggen wij Coca-Cola, LEGO, H&M of Netflix, dan heb jij waarschijnlijk maar één kleur in je hoofd: rood! Een sterke primaire kleur, die passie en leiderschap uitstraalt. Niet gek dus dat veel grote merken en bedrijven deze kleur graag in hun logo of huisstijl hebben. De rode kartonnen dozen die wij gebruiken, worden gemaakt van een krachtige en algemene rode kleur, waarmee jij een breed publiek aanspreekt.

Bestel jouw rode doos 

  • Beschikbaar in 1,5 mm kartonkwaliteit
  • Postdoos
  • Brievenbusdoos
  • Klepdoos
  • Kalenderverpakking
  • Wit te bedrukken

Perfect voor de feestdagen

Met rode kartonnen dozen tover je elke doos eenvoudig om tot een prachtige geschenkverpakking. Bijvoorbeeld voor Valentijnsdag, Sinterklaas of kerst. Wil je jouw postdoos, klepdoos, brievenbusdoos of kalenderverpakking een feestelijke make-over geven? Kies bij het dan voor rode dozen bij het bestellen. Wij regelen dan de rest!

Kies de rode doos die jij kan gebruiken

Iedere rode doos heeft zijn eigen voordelen. Bepaal welke rode doos het beste past bij de producten die jij wilt verzenden. Te grote of te kleine dozen zorgen voor beschadigingen. Kies daarom voor een rode doos op maat. Wil jij kleine items bestellen die goed plat te maken zijn? Dan kies je het beste voor een rode brievenbusdoos. Terwijl grotere items beter passen in een rode postdoos. Weet je niet zeker welke rode kartonnen doos je nodig hebt? Dan denken onze experts graag met je mee!

Maak een ijzersterke indruk

Een eerste indruk maak je maar één keer. Kan er bij jou online gewinkeld worden? Als nieuwe klanten hun bestelling in handen krijgen, is dat misschien wel het eerste fysieke contactmoment met jouw merk. Laat jouw verpakking opvallen en spring in het oog met een rode doos, met een witte bedrukking. Wil je onze rode doos met eigen ogen beoordelen? Vraag een proefstukje aan via sales@doosopmaat.nl.

vakantie2