Rode kartonnen dozen

Na het succes van onze zwarte kartonnen dozen, hebben wij een nieuwe kleur toegevoegd aan ons assortiment. Naast bruin, wit en zwart karton, hebben wij onlangs rood karton toegevoegd. De postdoos, klepdoos, brievenbusdoos en kalenderverpakking kunnen online ook in rood karton worden besteld. Zo heeft u een unieke en opvallende verpakking voor uw producten. 

Rood karton is beschikbaar in de volgende type dozen:

  • Postdoos
  • Brievenbusdoos 
  • Klepdoos
  • Kalenderverpakking 

Rood is een kleur die veel wordt gebruikt in de huisstijlen van grote merken en bedrijven. Denk aan Lego, H&M, Coca Cola en Netflix. Rood straalt kracht en leiderschap uit. Rood is de kleur van de waarschuwing, denk aan de verkeersborden. Rood is een sterke en primaire kleur, die veel mensen aanspreekt. Er zijn veel verschillende tinten rood: bloedrood, koraal of rozerood. Wij hebben gekozen voor de algemene kleur rood, zodat wij rode dozen voor een grote doelgroep kunnen aanbieden. 

Rood karton is alleen beschikbaar in 1,5 mm kartonkwaliteit. In de vorm van een postdoos heeft u een stevige doos, die er super mooi uit ziet. Zwart karton heeft een chique uitstraling, ons rood karton heeft een krachtige uitstraling. Laat uw pakket opvallen en maak een unieke indruk op uw klanten door te kiezen voor rood karton!

De rode kleur past bij de huisstijl van uw bedrijf en voegt waarde toe aan de customer journey. Het ontvangen van het pakket is het eerste fysieke contactmoment tussen klant en online bedrijf. Met rood karton maakt u een goede eerste indruk. Val op tussen anderen en kies rood karton!

Perfect voor de feestdagen

Met de feestdagen is rood karton een geschikte verpakking voor uw geschenken. Sinterklaas, kerst en Valentijnsdag zijn bijvoorbeeld geschikte feestdagen voor rode kartonnen dozen. Rood karton zorgt voor een unieke beleving voor uw klant.

Postdozen uitgevoerd in rood karton zijn via onze online rekentool te berekenen in 1,5 mm kwaliteit. Bent u op zoek naar een ander type doos in rood karton? Ook de kalenderverpakking, brievenbusdoos en de klepdoos kunnen worden besteld in rood karton via onze website. 

Nieuwe site, nog steeds op maat.