Kleine doosjes

Kleine doosjes van karton, ze spreken vaak tot de verbeelding. Hoe kleiner ze zijn, hoe schattiger ze er uit zien. Zoekt u een verpakking voor lenzen, oorbellen, onderdeeltjes of andere kleine artikelen, een compact doosje van karton zorgt dat uw producten veilig aankomen bij de klant. Naast het veilig verzenden wilt u ook dat uw verpakking er goed uit ziet. Een doosje van Doosopmaat.nl geeft u de mogelijkheid een goede eerste indruk te geven bij uw klant. Maak van het ontvangen van een pakketje gelijk een feest!

Bereken de prijs en stel uw eigen doosjes samen

 

Kleine doosjes

Kleine kartonnen doosjesEr zijn verschillende typen dozen mogelijk. Een vouwdoos, een postdoos, een doosje met klepsluiting, een brievenbusdoosje. 

Doorgaans is een Postdoos het beste als het om een klein formaat gaat. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw specifieke product. Een postdoos biedt in ieder geval heel veel stevigheid wanneer het om postverzending gaat. Door de dubbele zijkanten van karton krijgt u een zeer stevige constructie. 

 

 

 

Kleine doosjes bestellen

Het type Postdoos is het handigst als het het klein doosje moet zijn. Eenvoudig op te zetten zonder tape. Een formaat vanaf 50 x 50 x 25 mm (l x b x h) kunt u zelf calculeren via bovenstaande button. Dat is toch echt een heel klein doosje. 

Doosje met klepsluiting

Het type 'doosje met klepsluiting' is weer heel mooi als het een schapverpakking moet zijn. Voor verzending per post is het minder geschikt. 

Kiest u bij kleine doosjes altijd voor het dunste karton, de E-golf. Dit geeft het mooiste resultaat. Bij dikkere soorten karton wordt het al snel te grof. Kunt u uw formaat niet calculeren op de site, vraag dan een offerte aan. Wij kunnen bij ieder formaat kartonnen verpakking maken. 

Heeft u vragen, bel ons gerust voor een goed advies.