Klantenservice

Leveren

Wat is de levertijd?

De levertijd is afhankelijk van het type doos, bedrukking en de gekozen kartonkwaliteit. Doosopmaat.nl werkt niet met standaardmaten en heeft ook geen voorraad liggen. Wij maken zoals onze naam al zegt, alle kartonnen dozen op maat speciaal voor u. Omdat wij geen voorraad van standaarden hebben, is de huidige levertijd realistisch. In de orderbevestiging sturen wij u de verwachte levertijd van uw order.

Actuele levertijd op dit moment

Zoals hierboven benoemd is de levertijd afhankelijk van het type doos. Op dit moment is helaas door drukte de levertijd opgelopen. Elke ochtend voor 10:00 uur passen wij de levertijd aan mocht dit veranderen, zodat u indicatief weet wat de levertijd is.

Welke kleuren karton kunnen geleverd worden?

Kartonnen dozen kunt u bestellen in bruin, wit, zwart of rood. Afhankelijk van het gekozen type doos kunt u kiezen voor:

  • Bruine buitenkant / bruine binnenkant
  • Witte buitenkant / bruine binnenkant
  • Witte buitenkant / witte binnenkant
  • Zwarte buitenkant / zwarte binnenkant
  • Rode buitenkant / rode binnenkant

Bruin karton is iets voordeliger dan wit karton. Bruin karton is bovendien beter voor het milieu, het hoeft niet gebleekt te worden. Witte dozen hebben echter een mooiere uitstraling. Zwart karton heeft een chique uitstraling.

Kunt u ook eenvoudige platen karton leveren?

Ja, wij kunnen ook kartonnen platen leveren. Deze platen kunnen in bijna ieder formaat worden besteld. Zie ook onze speciale pagina over kartonnen platen. Eventueel worden uw platen voorzien van één of meer rillijnen (om de plaat makkelijk te vouwen).

Kunt u ook postdozen leveren?

Een postdoos is een veelgebruikt model in de verpakkingswereld. Gelukkig kunnen wij deze ook leveren. Natuurlijk wordt uw postdoos dan op maat gemaakt. Kijk op onze pagina over postdozen voor meer informatie.

Kunnen er handvatten in de dozen?

Optioneel kunt u in onze Amerikaanse vouwdozen handvatten laten maken. In onze rekentool kunt u dan de optie 'handvatten' aanvinken.

Bezorgen

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een track & trace code om de bestelling te volgen. Hier vindt u het afleveradres en een tijdsindicatie van leveren. Levering vindt plaats op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur. Bent u een dag niet aanwezig, laat het ons weten.

Vragen of wijzigingen betreft bezorgen kunt u stellen aan Doosopmaat.nl. Houdt uw track & trace of orderbevestiging bij de hand. Wij zullen u vragen om de referentie afzender op de track & trace of het ordernummer van Doosopmaat.nl.

Wanneer wordt er bezorgd?

Na het plaatsen van uw bestelling, laat Doosopmaat.nl u weten wanneer er ongeveer geleverd gaat worden. Een dag voor levering ontvangen klanten een track & trace. Wij bezorgen altijd op werkdagen tussen 8.00h en 17.00h.  Indien gewenst kunt u als klant een tijdstip van aflevering afspreken. Hier zijn meerkosten aan verbonden. Onze dozen worden in pakketten en op pallets verzonden. Heeft u meerdere maten besteld, dan kan het zijn dat het in delen wordt geleverd!

Zijn er bezorgkosten?

Binnen Nederland berekenen wij in principe geen bezorgkosten, alleen voor de Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen ontkomen we hier niet aan (i.v.m. tol en veerdiensten). De bezorgkosten buiten Nederland zijn op aanvraag verkrijgbaar.

 

Levert Doosopmaat.nl ook in België?

Ook in België hebben wij veel klanten. Voor leveringen in België kunt u het beste onze site www.doosopmaat.be bezoeken.