Lange dozen

Lange dozen zijn bij de groothandel moeilijk verkrijgbaar . Bij ons kun je lange dozen echter eenvoudig online bestellen. Je kunt zelfs een keuze maken uit verschillende typen dozen. 

Tot een lengte van 170 cm kun je de prijzen gewoon online uitrekenen. Wordt het langer dan 170 cm vraag dan een offerte aan via sales@doosopmaat.nl

Ook lange dozen kunnen wij bedrukken. Met een logo of met tekst, of beter nog een combinatie hiervan.  

Lange dozen van karton

Kokerdoos

Postdozen extra lang

De postdoos is een representatieve doos die we ook kunnen maken in een extra lange variant. Tot een lengte van 1400 mm kun je deze zelf uitrekenen. De Postdoos is een stevige verpakking. Uitgevoerd in wit met een mooie opdruk erop heeft u een indrukwekkende verkoopverpakking. 

Vouwdoos_kokerdoos

Amerikaanse vouwdozen extra lang

Deze kunnen wij zelfs in lengtes van 300 of 400 cm maken. De vraag is natuurlijk of dat nog praktisch werkt.

Bereken direct de prijs van deze doos. 

Telescoopdozen

Heb je producten met een variabele lengte, dan zijn telescoopdozen (ook wel Teckeldozen genaamd) wellicht een handige oplossing. Telescoopdozen maken wij in ieder gewenst formaat. Ze bestaan uit een 'bodem' en een 'deksel'. De hoogte van de bodem bepaald de minimale lengte, de bodem en het deksel samen bepalen de maximale lengte. 

Zoek je telescoopdozen, vraag dan direct een offerte aan via sales@doosopmaat.nl

Heb je een lang product dat goed verpakt dient te worden? Wij hebben een oplossing voor je! Vraag vrijblijvend advies aan via sales@doosopmaat.nl.

Wij helpen je uiteraard graag. 

De alom bekende Amerikaanse vouwdoos. Deze kan pas besteld worden vanaf 60 mm hoogte. Bij hoogtes onder de 60 mm wordt de doos veel minder stevig. Daarom adviseren wij onder de 60 mm andere doostypes, zoals één die hierboven staan vermeld. 

Bereken direct de prijs van deze doos. 

Heb je platte kartonnen dozen of verzendverpakking nodig? Ga dan naar onze rekentool en kijk wat jouw dozen op maat kosten. 

vakantie2