Goodiebox

We kennen allemaal de goodiebag: een tas met folders en samples die we mogen meenemen na afloop van een beurs of een ander evenement. Doe het eens helemaal anders en geef een goodieBOX 

Uw goodiebox op maat

Goodiebox_fefco217

Verras uw gast of klant met een goodiebox in plaats van een goodiebag. Uw goodiebox wordt op maat gemaakt, afgestemd op het product dat u wilt geven.

U kunt kiezen uit diverse modellen. Ze hebben uiteraard allemaal een handvat.
Verder kunt u deze boxen bestellen in bruin of in wit karton.  

Uw kerstpakket of relatiegeschenk

Ook een kerstpakket of relatiegeschenk laat zich prima verpakken in een goodiebox van Doosopmaat.nl. Geef meerwaarde aan uw geschenk door te kiezen voor een bijzondere verpakking. Het gaat tenslotte om de beleving op het moment van geven. 

Een gepersonaliseerde goodiebag

Goodiebox_fefco217

Voor extra impact bij de ontvanger kunt u de goodiebox ook laten personaliseren. Met uw logo of een boodschap erop. Bij een feestelijke gebeurtenis bijvoorbeeld.
U levert een bestand aan met bijvoorbeeld de namen van uw personeel, wij zorgen er met digitale printtechnieken voor dat iedereen een uniek exemplaar ontvangt met zijn of haar naam erop.

Nog leuker kunnen we het bijna niet maken...

Oplage vanaf 1 stuks

Goodiebox_derde_dinsdag

Ook voor de miljoenennota was tenslotte maar 1 koffertje nodig!

Heeft u ook een uniek project? Wilt u iemand verrassen? Wij maken al kartonnen 'koffertjes' vanaf 1 stuks. 

Zoekt u een unieke manier om uw geschenk te verpakken? Wilt u extra impact op het geefmoment? Mail uw aanvraag dan naar sales@doosopmaat.nl.  Wij helpen u graag!

vakantie2