Klantenservice

Betalen

Welke kortingen kan ik krijgen?

Wij werken met 2 soorten kortingen: volle palletkorting en volumekorting. Wanneer je tegelijk 2 of meer verschillende formaten bestelt met een afname van minimaal 20 stuks, krijg je volumekorting. Palletkorting is van toepassing op formaten die perfect op een volle pallet passen.

Palletkorting geldt alleen voor vouwdozen. Onze kortingen kunnen oplopen tot 75 euro. 
Een orderregel met Palletkorting telt niet mee voor de Volumekorting. Beide kortingen kunnen op 1 orderregel dus niet gecombineerd worden. 

Deze kortingen kun je alleen krijgen wanneer je via deze website bestelt

 

Betaal opties

Bestellingen via onze website kunnen op twee manieren betaald worden:

  • Ideal betaling

Bestellingen onder de €750,- excl. btw kunnen alleen met Ideal, Creditcard of PayPal betaald worden. 
Particulieren betalen altijd vooruit.

  • Achteraf betalen

Bedrijven met een geldig KvK nummer en een orderbedrag boven €750 euro, hebben ook de optie om achteraf te betalen. Ons betalingstermijn is 14 dagen.
De directie van Doosopmaat.nl heeft altijd het recht om vooruitbetalingen te vragen.

Betaal ik extra startkosten bij Doosopmaat.nl?

Nee, je betaalt bij Doosopmaat.nl geen startkosten wegens ons digitale productieproces. Bij ons hoef je geen stansmessen of clichés aan te schaffen. 

Betaling vooraf of achteraf?

Particulieren betalen altijd vooraf. Bedrijven (met een geldige KvK-inschrijving) kunnen kiezen: vooraf via Ideal, Creditcard of PayPal. Achteraf is mogelijk bij een orderbedrag vanaf €750,- excl. btw via factuur. Bij betaling op factuur hanteren wij een betalingstermijn van 14 dagen na levering. Wij hebben altijd het recht om vooruitbetaling te vragen.

vakantie2