Leverancier kartonnen dozen

Wij zijn een leverancier van dozen - van alle soorten kartonnen dozen, lange dozenbedrukte dozenplatte dozen, dozen op maat, postdozen, standaard dozen, wat u maar wilt. Doosopmaat.nl maakt alle dozen zelf, wij hebben de productie in eigen hand. Hiermee onderscheiden wij ons ten opzichte van andere kartonnen dozen leveranciers. Daarom kunnen we jou ook zo veel bieden voor een scherpe prijs. Wij hebben geen voorraden van standaardmaten, wij maken onze dozen op maat per order. Vandaar ook dat onze huidige levertijd realistisch is. 

Stel jouw doos samen

Kartonnen dozen leveren in Nederland

Onze kartonnen vouwdozen gaan naar afnemers in heel Nederland, België en Duitsland. Zoek je een flexibele en betrouwbare dozenleverancier, dan ben je bij ons aan het goede adres!

Doosopmaat.nl Containerweg 6 Waddinxveen

Wij onderhouden goede relaties met een beperkt aantal toeleveranciers. Hierdoor kunnen wij een goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs garanderen.

Voor België kunt u het beste een kijkje nemen op onze Belgische site, Doosopmaat.be.

Leverancier bedrukte dozen

Bent u op zoek naar een leverancier van bedrukte dozen in zwart/grijs of kleur? Wij kunnen u verder helpen. Wij bedrukken niet alleen grote aantallen dozen, maar zijn ook specialist in het bedrukken van kleine oplages dozen. Al vanaf 5 stuks kunnen wij bedrukte vouwdozen leveren. Wij bedrukken onze dozen digitaal en niet off-set! 

Levering op maat

Wie leverancier wil zijn van Doosopmaat.nl, de grootste dozenhal van Nederland, ondergaat een streng selectieproces. Zo garanderen we kwaliteit. Wij willen met onze leverancier een lange termijnrelatie aangaan. Op dezelfde manier proberen wij ook met u als klant een lange termijnrelatie aan te gaan. Met Doosopmaat.nl in de rol van uw kartonnen dozen leverancier.

Voor elk materiaal zoeken wij de juiste leverancier in binnen- of buitenland. Door onze jarenlange ervaring weten wij exact bij welke leverancier wij moeten zijn. Wanneer u naar de rekentool gaat, ziet u dat dit resulteert in scherpe prijzen.

Doosopmaat.nl: Uw betrouwbare dozenleverancier !

Ook voor kartonnen platen en geschenkdozen

Eenvoudige kartonnen platen of een mooie geschenkverpakking? Bij ons maak het niet uit. Beide producten leveren we graag.