Witte dozen

Naast bruin, zwart en rood, vind je bij Doosopmaat.nl ook de witte doos. Een populaire kleur, vanwege professionele uitstraling. Laat je jouw doos bedrukken met kleur? Dan zorgen witte kartonnen dozen voor het beste resultaat. Bereken hieronder snel de prijs van jouw witte doos.

Prettige verpakkingskleur

Stel je voor: je krijgt een cadeau, en het zit verpakt in een witte kartonnen dozen met een mooie opdruk. Daar kun jij je ogen waarschijnlijk niet vanaf houden! Zoek jij ook een representatieve doos om jouw producten in te verpakken? Een witte doos heeft een luxe, professionele uitstraling. Dankzij lichte kleur richt je alle blikken automatisch op het allerbelangrijkste: jouw product.

Stel jouw witte doos samen

Verzenden met een hygiënische uitstraling door de witte doos

Het voordeel van een witte doos, is dat de kleur door velen wordt geassocieerd met hygiëne. Verzend jij dus producten die met hygiëne te maken hebben, zoals make-up, producten voor een nagelstudio of producten voor bij een arts? Dan kies je het beste voor de witte doos. Jouw klanten hebben daardoor sneller het idee dat jouw producten aan alle hygiëne standaarden voldoen!

Wij helpen je de beste witte doos kiezen

Een groot deel van onze dozen wordt gemaakt van wit karton. De vouwdoos, overslaande klepdoos, wikkeldoos en losse kartonnen plaat zijn alleen verkrijgbaar met een witte buitenkant en een bruine binnenkant. Bij alle andere witte verzenddozen kun je kiezen voor een witte buitenkant én binnenkant. Ook als je dus een witte doos met deksel openslaat, heb je een strakke witte binnenkant. Ons witte karton is van zichzelf mooi mat, dus niet glanzend. Hierdoor kan je gerust witte dozen bestellen met een moderne en strakke uitstraling.

Laat jouw witte doos bedrukken

Je kunt jouw witte verpakkingsdozen laten bedrukken in kleur of zwart/grijs. Bedrukte dozen worden vaak in het wit uitgevoerd. Dat is ook wel logisch: door het contrast met de witte dozen valt de bedrukking op de doos goed op. Vooral als je ook nog voor een kleurendruk kiest. Ben je op zoek naar een andere kleur doos? Bij Doosopmaat.nl vind je ook gekleurde en zwarte dozen. Deze bestel je eenvoudig in onze rekentool.