Witte dozen

Doosopmaat.nl maakt naast bruine en zwarte ook witte kartonnen dozen. Het is maar net wat u wilt. Via onze rekentool kunt u zelf eenvoudig uw eigen dozen samenstellen. Dozen zijn in een witte uitvoering altijd een klein beetje duurder dan in het bruin. Dat komt doordat wit papier iets duurder is dan bruin papier.

Witte kartonnen dozen kunnen ook een iets langere levertijd hebben. Dit omdat de witte soorten niet iedere dag gemaakt worden door onze kartonleverancier. Wit karton geeft het beste resultaat als het gaat om een kleurenbedrukking. Via onderstaande button kunt u de prijs van uw op maat gemaakte dozen berekenen. 

Stel jouw witte doos samen

Witte dozen kopen

Zoekt u een representatieve verpakking? Koop dan witte dozen. Een witte doos draagt bij aan de beleving van uw klant. Het straalt luxe uit, geeft de indruk dat uw product een hoge waarde heeft. De witte kleur zorgt ervoor dat alle aandacht gebundeld wordt op de inhoud van de doos: uw product.

Stelt u zich iemand voor die een mooi cadeautje heeft gekocht en het wordt verpakt in een witte doos met een met een mooie opdruk. Het geeft een chique uitstraling en vooral een gekleurd product valt nog meer op vanwege het contrast met de witte verpakking. De witte kartonnen doos zorgt voor een krachtige en positieve communicatie. 

Wanneer u witte dozen bestelt is het wel van belang dat u in een schone omgeving werkt. Op wit karton zijn vlekken erg snel te zien. Niets staat zo slordig als een prachtige witte doos met zwarte vingers erop !

 

Witte kartonnen dozen

Een groot deel van onze dozen worden gemaakt van wit karton. Sommige dozen alleen met een witte buitenkant, zoals de Amerikaanse vouwdoos. Andere type dozen zijn zowel aan binnen- als buitenkant geheel wit. Hoe mooier de doos moet worden, hoe vaker de doos wordt uitgevoerd in wit karton met een matte finish. 

Bedrukte dozen worden relatief vaak in wit uitgevoerd. Dat is ook wel logisch: de opdruk komt nog mooier over op wit karton. Zeker bij kleurendruk raden wij wit karton aan. Tenzij u een meer industriële uitstraling wil, of een eco-look. Dan is bruin karton vaak weer beter. Bent u op zoek naar een andere kleur doos naast bruin en wit? Doosopmaat.nl biedt ook gekleurde dozen en zwarte kartonnen dozen aan. 

Nieuwe site, nog steeds op maat.