Witte dozen

Witte dozen

Naast bruin, zwart en rood, vind je bij Doosopmaat.nl witte dozen. Een populaire kleur, vanwege professionele uitstraling. Laat je jouw doos bedrukken met kleur? Dan zorgen witte kartonnen dozen voor het beste resultaat. Bereken hieronder snel de prijs van jouw witte dozen.

Prettige verpakkingskleur

Stel je voor: je krijgt een cadeau, en het zit verpakt in een witte kartonnen dozen met een mooie opdruk. Daar kun jij je ogen waarschijnlijk niet vanaf houden! Zoek jij ook een representatieve doos om jouw producten in te verpakken? Een witte doos heeft een luxe, professionele uitstraling. Dankzij lichte kleur richt je alle blikken automatisch op het allerbelangrijkste: jouw product.

Stel jouw witte doos samen

Wij helpen je kiezen

Een groot deel van onze dozen wordt gemaakt van wit karton. De vouwdoos, overslaande klepdoos, wikkeldoos en losse kartonnen plaat zijn alleen verkrijgbaar met een witte buitenkant en een bruine binnenkant. Bij alle andere witte dozen kun je kiezen voor een witte buitenkant én binnenkant. Ons witte karton is van zichzelf mooi mat, dus niet glanzend.

Laat jouw witte dozen bedrukken

Je kunt jouw doos laten bedrukken in kleur of zwart/grijs. Bedrukte dozen worden vaak in het wit uitgevoerd. Dat is ook wel logisch: door het contrast met de witte dozen valt de bedrukking op de doos goed op. Vooral als je ook nog voor een kleurendruk kiest. Ben je op zoek naar een andere kleur doos? Bij Doosopmaat.nl vind je ook gekleurde en zwarte dozen. Deze bestel je eenvoudig in onze rekentool.