Kartonnen platen

fefco 101 kartonnenplaat

Wanneer het aankomt op het optimaliseren van jouw verzendingen, is er één essentieel element dat niet over het hoofd mag worden gezien: karton platen. Een simpele maar oh zo belangrijke toevoeging die jouw producten beschermt tegen alle uitdagingen van het transport. Vervaardigd uit hoogwaardig golfkarton, biedt de karton platen precies de stevigheid en bescherming die jouw producten verdienen. Of ze nu dienen als bodem, tussenlaag of afdekking, karton platen zijn perfect geschikt om jouw zendingen in perfecte staat te houden.

Bereken prijs van jouw kartonnen plaat

Bij Doosopmaat.nl zijn we trots op onze reputatie als leverancier van de allerbeste kwaliteit karton platen. Onze kartonnen platen zijn de stevige ruggengraat van jouw verzendingen en zorgen ervoor dat alles veilig en wel aankomt bij je klanten. Welke afmeting van de kartonnen plaat jij ook nodig hebt, bij Doosopmaat.nl vinden we een oplossing op maat! Onze karton platen zijn vervaardigd uit het beste materiaal en garanderen een uitstekende bescherming voor jouw producten.

 

Veel gebruikte formaten:

Plaatformaat:

A5 formaat

150 x 210 mm

A4 formaat

210 x 297 mm

A3 formaat

297 x 420 mm

Kwart europallet

400 x 600 mm

Halve europallet

600 x 800 mm

Europallet

800 x 1200 mm

Blokpallet

1000 x 1200 mm

Standaard kartonnen platen of op maat?

Wij leveren kartonnen platen in elk gewenst formaat, dat ben je van ons gewend. Natuurlijk horen de standaardmaten daar ook gewoon bij. Veel gebruikte formaten zijn 1200 x 800 mm en 1200 x 1000 mm. Deze maten komen overeen met de standaardmaten van pallets. Heb je toch een andere maat nodig? heb je speciale vragen? Voor al die vragen heeft Doosopmaat.nl een antwoord!       

De kwaliteit van doosopmaat.nl

Benieuwd naar de kwaliteiten van ons karton? Duik in de wereld van golfkarton en ontdek onze veelzijdige collectie. Op de pagina kartonkwaliteit vind je uitgebreid informatie over de beschikbare kwaliteiten karton. Onze karton platen zijn verkrijgbaar in enkele en dubbele golf, in kleuren als bruin, wit, zwart of rood (de laatste twee enkel in enkele golf). Zo stem je jouw kraton platen perfect af op het gebruiksdoel. En mocht je advies nodig hebben bij het maken van de juiste keuze, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je met plezier verder!

Populaire afdekplaten en hun toepassingen

De afmetingen van karton platen als afdekplaten worden vaak gebaseerd op gangbare palletformaten. Om de bodem van een pallet af te dekken, zijn bijvoorbeeld karton platen van 120 x 80 cm nodig. Wil je extra bescherming aan de zijkanten van je producten bieden? Kies dan voor een langere plaat, zoals 120 x 120 cm. Met deze afmeting creëer je karton platen met een opstaande rand van 20 cm, waardoor jouw lading nóg beter beschermd is.

Bereken de kosten nu eenvoudig en snel online!

De prijs van karton platen hangt natuurlijk samen met het gekozen materiaal en formaat. Bij Doosopmaat.nl zetten we ons in om de prijzen zo aantrekkelijk mogelijk te houden, zodat jij altijd profiteert van de beste deal!

Geniet van scherpe prijzen vanaf 200 m2 materiaal (ongeveer 200 stuks platen van formaat 1200 x 800 mm). Maar ook voor kleinere hoeveelheden ben je bij ons aan het juiste adres. Zoek je bijvoorbeeld (heel) kleine plaatjes (zoals 300 x 150 mm)? Geen enkel probleem! Wij snijden met precisie en efficiëntie elke gewenste maat uit onze voorraad karton. Ontdek het zelf en bereken vandaag nog online de kosten voor jouw perfecte karton platen. Samen zorgen we ervoor dat jouw verzendingen in topconditie aankomen!

Bereken nu online wat jouw platen kosten.

 

Karton platen kopen bij Doosopmaat.nl

 

Bij Doosopmaat.nl begrijpen we dat elke situatie uniek is en dat iedereen andere eisen stelt aan de bescherming van hun producten. Daarom bieden we een breed scala aan afdekplaten en karton op maat in diverse formaten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Ontdek ons assortiment en kies de afdekplaat die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Zo zorg je ervoor dat jouw zendingen altijd veilig en onbeschadigd op hun bestemming aankomen!

vakantie2