Groothandel kartonnen dozen

Zoek je een dozengroothandel? Die groothandel in kartonnen dozen is Doosopmaat.nl. Wij zijn meer dan een groothandel, meer dan een webwinkel: wij produceren alle kartonnen dozen zelf. Jouw formaat dozen hebben wij dus altijd, en dat voor een concurrerende prijs. Stop met zoeken naar de juiste maat en maak kennis met onze manier van werken!

Stel jouw doos samen

Ga direct naar onze online Rekentool en bereken zelf wat jouw kartonnen dozen kosten.

Dozengroothandel grote en kleine series

Dat onze groothandel kartonnen dozen verkoopt, dat spreekt voor zich, maar omdat wij de productie ook zelf uitvoeren zijn wij flexibeler dan menigeen verwacht. Wij maken dozen in alle soorten en maten en ook precies in de hoeveelheden die u wenst. Ook voor kleine series kartonnen dozen kunt u uitstekend bij ons terecht.

Kartonnen dozen voor het MKB

Onze groothandel bedient vooral klanten in het MKB. Veel dozen gaan naar sectoren als webwinkels, groothandel, detailhandel, meubelhandel, exportbedrijven en inpakbedrijven. Samen met onze klanten proberen wij steeds de beste oplossing te bedenken. Welk product u ook wilt verpakken, wij verzinnen er een goede kartonnen doos voor. We denken graag met je mee.

Doosopmaat.nl: Groot in kartonnen dozen!

Dozengroothandel grote en kleine series

Doosopmaat.nl Containerweg 6 Waddinxveen

Omdat wij ons karton groot inkopen, waarna we het zelf verwerken tot de dozen die u wenst, kunnen wij onze klanten een scherpe prijs bieden, juist ook bij kleine aantallen. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit bewaren en garanderen. Onze handel wordt door heel Nederland en België geleverd.

Onze opslag bevindt zich in Waddinxveen. Hier zit ook de commerciële binnendienst van onze dozenhandel. De lijnen zijn dus kort.