Grote kartonnen dozen

Ben je op zoek naar grote dozen? Wij maken ze iedere dag! Het formaat is voor ons niet snel te groot. Dozen die heel lang zijn of juist erg hoog. jouw grote kartonnen dozen koop je gewoon bij Doosopmaat.nl

Stel jouw grote doos samen

Grote dozen

Wat zijn grote dozen? Dat is uiteraard een relatief begrip. Voor de ene klant is een palletdoos al groot, voor de ander is een doos van 3 meter lang pas groot. Wij maken kartonnen dozen voor allerlei toepassingen. Het verpakken van meubels vraagt bijvoorbeeld om grote stevige dozen. Ook hebben we wel eens complete auto's ingepakt. Of zonneschermen, of rolluiken, of horren, of stalen profielen.... noem maar op.  

Regelmatig maken wij ook dozen die in een voorstelling of theater worden ingezet. Decors bouwen met karton is eenvoudig en voordelig. Onze grote dozen hebben 'gefigureerd' in diverse filmopnames. Met kartonnen dozen van Doosopmaat.nl kun je heel voordelig mooie sets opbouwen. Aantallen van 1 of 5 of 10 stuks is geen enkel probleem. 

Grote kartonnen dozen kopen

Bij veel fabrikanten zijn de machines niet afgestemd op het maken van grote verpakkingen. Ze zijn al snel beperkt in de maximale afmetingen. Omdat wij alles net even anders aanpakken, zijn wij flexibeler. Grote dozen maken wij net zo eenvoudig als kleinere kartonnen dozen.

Grote dozen worden vaak gemaakt van een dubbel golfkarton (7 mm). Een enkele golf geeft te weinig stijfheid op een groter oppervlak. 

palletdoos

Op onze website kun je van veel doosformaten zelf de prijs uitrekenen. De grootste Amerikaanse vouwdoos om zelf uit te rekenen is 1700 x 1000 x 1350 mm (lengte x breedte x hoogte).

Een nog grotere doos maken kan wel maar dan moet je voor een prijs een offerte aanvragen. Dit kan via de website of via onze mail: sales@doosopmaat.nl, de actuele levertijd geldt ook voor de grote kartonnen dozen. 

Heb je vragen over dozen, bel ons gerust 0182-570866. Wij helpen je graag.