Postdozen

De postdoos is een veelgebruikte verzendverpakking. Het heeft een aantal eigenschappen die hem ideaal maken voor postverzending van uw producten. In de eerste plaats is het een hele stevige doos. Door de dubbelgevouwen zijkanten zijn de postdozen zo stevig dat u er gewoon op kunt gaan staan. 
Daarnaast is het een hele mooie verpakking, mooier dan de eenvoudiger vouwdoos.

Uw eigen postdozen kunt u eenvoudig zelf uitrekenen via onderstaande button.

Bereken direct de prijs van uw postdozen

Representatieve verpakking

zwarte_dozen_klein.jpg

Zoekt u een doos die net iets mooier moet zijn? Maar wel geschikt voor verzending per post? Postdozen zijn het antwoord. Een chique tas of een lekker stuk chocolade gaat u niet in een bruine goedkope vouwdoos stoppen. Postdozen zijn dan een veel mooiere oplossing. Eenvoudig te sluiten zonder tape. Vaak uitgevoerd in wit karton. Een opdruk op het deksel van deze dozen maakt het helemaal compleet en professioneel. 

U kunt ook zwarte kartonnen postdozen bestellen bij Doosopmaat.nl. Het representatieve uiterlijk van de postdoos wordt door de zwarte kleur nog meer versterkt. Het resultaat? Een chique verpakking op maat gemaakt. Zwart karton kunnen wij niet bedrukken. 

Postdoos op maat

Wij leveren postdozen in ieder gewenst formaat. Of u nu een standaard maat dozen zoekt of een specifieke verpakking, u kunt bij ons terecht. 
Voor het maken van een specifieke verpakking hoeft u bij ons niet eerst een duur stansmes aan te schaffen! Wij maken deze dozen namelijk zonder mes, op een digitale manier. Hierdoor kunt u zelfs 50 stuks postdozen tegen een scherpe prijs op maat laten maken. 

Bedrukte postdozen

Witte postdoos bedrukt met logo

Onze postdozen worden vaak voorzien van een bedrukking. Dit maakt uw verzendverpakking helemaal compleet. Stelt u zich uw klant voor die uw pakket in ontvangst neemt! De eerste indruk is gelijk een goede. 
Dit bedrukken doen wij digitaal. Ook kleine oplages (bijv 100 stuks) kunnen zo al tegen lage kosten van uw opdruk worden voorzien. Bij Doosopmaat.nl kunt u ook terecht voor zwarte postdozen

Zoekt u geschenkdozen? Neem dan een postdoos van wit karton met een kleurenopdruk erop.