Postdozen

De postdoos is een veelgebruikte verzend- en geschenkverpakking. Het heeft een aantal eigenschappen die hem ideaal maken voor de postverzending van jouw producten. De postdoos is in de eerste plaats een hele stevige doos die jouw producten goed beschermd. Door de dubbelgevouwen zijkanten is de postdoos zelfs zo stevig dat je er gewoon op kunt staan. De postdoos is een hele mooie verpakking met een representatieve uitstraling. De postdoos is veel mooier dan de eenvoudige vouwdoos, omdat de postdoos zonder tape in elkaar gezet kan worden.

Jouw eigen postdozen kun je u eenvoudig zelf uitrekenen via onderstaande button.

Stel jouw postdoos samen

Representatieve verpakking

De postdoos is ook zeer geschikt als geschenkverpakking vanwege het mooie uiterlijk. Een lekker stuk chocolade gaat u niet in een vouwdoos verpakken. Postdozen zijn een veel mooiere oplossing. De postdoos is verkrijgbaar in bruin, wit, rood en zwart. 

Je kunt ook zwarte kartonnen postdozen bestellen bij Doosopmaat.nl. Het representatieve uiterlijk van de postdoos wordt door de zwarte kleur nog meer versterkt. Het resultaat? Een chique verpakking op maat gemaakt. Zwart karton kunnen wij bijvoorbeeld met wit bedrukken, dit zorgt voor een erg fraaie en luxe uitstraling. 

Rood karton heeft een krachtige uitstraling en is een veelvoorkomende kleur in logo's van bedrijven. Ook rood karton kan bedrukt worden. 

Postdoos_fefco_427_bruin_wit_rood_zwart_combi

Bruine en witte dozen kunnen bedrukt worden met een zwart/grijs- of kleurenbedrukking. De witte dozen zijn perfect voor een kleurenbedrukking omdat de kleur er als het ware vanaf spat. Bruine postdozen hebben een natuurlijke uitstraling die zich leent voor zwart/grijs prints. 

Postdoos op maat

De verpakking wordt helemaal afgemaakt met een postdoos op maat. Wij leveren ieder gewenst formaat. Via onze online rekentool heeft u meteen inzicht in prijs, kwaliteit en kleur. Voor het maken van een doos op maat hoeft u geen duur stansmes aan te schaffen! Wij maken deze dozen namelijk, zonder mes, op een digitale manier. Hierdoor is het ook mogelijk om ook een kleine oplage te laten maken tegen een scherpe prijs. 

Postdoos_fefco_427_bruin_wit_bedrukt_zwart_grijs_kleur

Bedrukte postdozen

Maak de postdozen op maat helemaal af met een bedrukking op het deksel. Stel je zich jouw klant voor die uw pakket in ontvangst neemt! De eerste indruk is gelijk een goede. En dit is een belangrijk moment omdat dit het eerste fysieke contactmoment is tussen klant en online bedrijf.

Het bedrukken van de dozen doen wij digitaal waardoor ook kleine oplages (bijvoorbeeld 100 stuks) tegen lage kosten kunnen worden voorzien van een opdruk. Met een opdruk heb je een persoonlijke doos die helemaal naar jouw wens is samengesteld. Bereken snel de prijs via onze rekentool. 

Zoekt je geschenkdozen? Neem dan bijvoorbeeld een postdoos van wit karton met een kleurenopdruk erop. Ook een zwarte of rode doos met witte opdruk, dit geeft een fraai resultaat.