Maand mei

Bent u op zoek naar een handige doos om uw platte producten in te verzenden die indien er voor het juiste formaat wordt gekozen ook nog eens door de brievenbus past. Zoals de naam al zegt eigenlijk. Wij hebben het over de brievenbusdoos. Dit is een type doos dat zeer geschikt is voor het verpakken van kleine, platte producten zoals boeken en kledingstukken.

Maatvoering

Op onze website kunt u eenvoudig de gewenste binnenmaten van de brievenbusdoos invullen en een prijs berekenen. Ons systeem geeft duidelijk weer welke maximale binnenmaten uiteindelijk volgens PostNL als brievenbuspakket worden gezien. Deze maximale binnenmaten zijn: 315x255x23 mm (LxBxH). Als u deze maten aanhoudt zal uw pakket door PostNL als brievenbuspakket worden gezien bij een golf van 1,5 mm. Daarbij hoeft de ontvanger niet aanwezig te zijn om het pakket te ontvangen. Voordeel voor de pakketbezorger en uw klant Kiest u voor een groter formaat van deze verpakking, dan zal PostNl deze niet als een brievenbuspakket berekenen.

Gebruik

Al onze dozen worden plano geleverd. Dit betekent dat de dozen helemaal plat en ongevouwen bij u worden geleverd. De brievenbusdoos is een heel gemakkelijk ontwerp. U vouwt de buffer randen naar binnen, legt het product op de bufferranden of gebruikt voor extra stevigheid een stukje tape. Daarna vouwt u de beide kleppen naar elkaar toe en sluit deze met een stuk tape. Als laatste voegt u de verzendsticker toe en de brievenbusdoos is klaar om te verzenden.

Herkenning

Een brievenbusdoos is zeer geschikt om te bedrukken. De bedrukking zal op de achterzijde van het doosje komen. Een witte doos met een kleurenbedrukking zorgt ervoor dat deze opvalt tussen andere pakketten. Niet alleen vanwege de heldere kleurenbedrukking, maar ook vanwege de vorm.

Omdat een brievenbusdoos zeer geschikt is voor verzending van kleine en platte producten draagt u ook een steentje bij aan het milieu. U verzendt uw producten niet in te grote dozen en maakt ook geen gebruik van opvulmaterialen. Met een brievenbusdoosje van Doosopmaat geeft u het goede voorbeeld en profiteert u van diverse voordelen.