Maand maart

Deze maand staat de zwarte kartonnen doos in de spotlights. Naast een bruine en witte kleur biedt Doosopmaat.nl ook zwart gekleurde doosjes aan via de website. De zwarte kleur is mat en heeft een professionele uitstraling. De postdoos kan via de website in het zwart besteld worden, andere type dozen zijn op offertebasis. In dit blog leest u meer over het zwart karton.

Zwarte postdoos

Een postdoos is een zeer stevig ontwerp waar u als het ware op kunt staan. De postdoos is door de dubbele zijkanten een heel sterk doosje. Naast de stevigheid heeft de postdoos ook een zeer representatief uiterlijk. De doos kan zonder tape of lijm in elkaar gezet worden. Combineer de eigenschappen van de postdoos met de chique mat zwarte kleur en u heeft de perfecte geschenkverpakking tot uw beschikking. De zwarte kartonnen doos heeft een luxe uitstraling en valt zeker op tussen andere verpakkingen.

De zwarte kartonnen dozen kunnen bij Doosopmaat.nl niet bedrukt worden. Echter onderscheidt de doos zich van andere (standaard) verpakkingen door de opvallende kleur. De verpakking is een manier om u te onderscheiden van uw concurrentie. Een mat zwarte verpakking valt veel meer op tussen de standaard bruine vouwdozen. Omdat zwart karton bij ons niet bedrukt kan worden met uw bedrijfslogo, kunt u bij de inhoud van de doos een visitekaartje of kaartje met logo toevoegen om toch herkenbaarheid te creëren bij uw klanten. Niet alleen de buitenkant van de verpakking is belangrijk, de inhoud van de verpakking mag zeker niet vergeten worden.  

Beschermen en verzenden 

Om een goede beslissing te maken om een doos op maat te bestellen, is het verstandig om te kijken naar het doel van de dozen. Een verzendverpakking die via de post wordt verstuurd moet vooral het product beschermen terwijl een geschenkverpakking vooral mooi moet zijn. De zwarte postdoos is beide. De zwarte verpakking straalt elegantie uit en ziet er tegelijk ook heel cool en modern uit. Het is een tijdloze verpakking dat past bij ieder bedrijf. Afbeelding verwijderd.

Via onze website kunt u de postdoos uitgevoerd in zwart karton bestellen in twee kartonkwaliteiten: 1,5 mm en 3 mm. U bereikt het mooiste resultaat met een golf van 1,5 mm die tevens ook gemakkelijk gevouwen kan worden. Voor kwetsbare producten raden wij de 3 mm aan voor een goede bescherming van het product.

De dozen zijn zowel binnen als buiten zwart van kleur en hebben een matte finish. Dit geeft het product net wat extra’s, zeg een luxueuzer gevoel bij de klant. De zwarte kleur kan bijvoorbeeld terugkomen in de huisstijl van uw bedrijf waardoor herkenning ook hier een grote rol speelt ondanks dat er geen bedrukking op zwart mogelijk is. Het geeft het verpakte product iets extra’s. 

De zwarte kartonnen postdozen kunt u eenvoudig via onze website bestellen. Bereken de prijs voor uw op maat gemaakte doos met een afname vanaf 10 stuks! U bespaart met een verpakking op maat niet alleen op verpakking- en opvulmateriaal, maar ook op transportkosten.

Bent u op zoek naar een ander type doos dan de postdoos in zwart? Dan kunt u contact met ons opnemen via verkoop@doosopmaat.nl. Wij helpen u graag met het samenstellen van de perfecte zwarte kartonnen doos.

vakantie2