2columnleft

Ons verhaal

Het verhaal van Doosopmaat.nl


U herkent het vast wel: u heeft op internet iets leuks besteld dat vervolgens bezorgd wordt in een veel te grote doos. Nodeloos karton, dat u naar de papierbak moet dragen, maar ook nodeloos karton voor degene die het pakketje verzonden heeft. Aan deze verspilling willen wij graag iets doen.

“Een op maat gemaakte doos voor de prijs van een standaard doos”

logo orange founded in holland

Dat is ons leidende principe. Wij bewijzen dat een doos op maat niet duur hoeft te zijn. Bovendien maakt de rekentool op onze website het bestellen van uw dozen heel eenvoudig. Met dit concept bedienen wij al 15 jaar lang een steeds grotere klantenkring in Nederland en België.

Jos KnulstJos Knulst, founder en directeur van Doosopmaat.nl:

Wij proberen altijd goed te luisteren naar de wensen van de klant. Het gemak van een doos op maat, een acceptabele prijs, eenvoud en snelheid bij het bestellen en leveren. Ons Doosopmaat.nl concept biedt het antwoord op al deze wensen. Onze klanten kunnen hun producten opmeten, op onze site de maten invullen en eenvoudig hun dozen bestellen.fd gazelle awardDoor de kracht van dit verhaal is Doosopmaat.nl al jaren een sterk groeiend bedrijf. In 2013, 2014, 2015, 2016 en 2017 zijn we hiervoor bekroond met de FD Gazelle Award, een prijs voor de snelst groeiende bedrijven in Nederland.

Betrouwbaar

postdoos op maat bestellen"Verpakken, verzenden, maatwerk: het zijn allemaal zaken waarbij vertrouwen belangrijk is. Wij hechten aan een goede, prettige onderlinge samenwerking. U wilt kunnen vertrouwen op ons en op ons product, dus daar zetten we ons continu voor in!"

Vertrouwen is ook: achter ons product staan. Dat doen we zeker bij Doosopmaat.nl. We werken met een fantastisch team, met korte lijnen, met producten die we allemaal zelf in handen hebben gehad en die we allemaal waarderen om hun kwaliteit. Kartonnen dozen zijn een degelijk product, duurzaam en praktisch, daar zijn wij oprecht enthousiast over!

Maatwerk

Doosopmaat.nl staat voor maatwerk. Bij ons bestelt u de dozen die precies de juiste maatvoering hebben voor uw product. Maar maatwerk is meer: u bestelt ook precies de hoeveelheid die u nodig heeft, u kunt de dozen precies zo laten bedrukken als u wilt, uw wens is steeds onze inspiratie. Daarom zeggen we ook: dozen op maat, service op maat. En ook: prijzen op maat. Bij ons betaalt u nooit te veel.

Doosopmaat.nl in Waddinxveen

De thuisbasis van Doosopmaat.nl is Waddinxveen, onder de rook van Gouda. Centraal in Nederland, met snelle verbindingen, een ideaal vertrekpunt voor onze kartonnen dozen! Onze dozen gaan vanuit onze logistiek hal heel Nederland en België door. Dus of u nu in Groningen, Vlissingen, Ermelo, Maastricht, Den Helder of Gent bent, altijd kunt u vertrouwen op het maatwerk van Doosopmaat.nl!