Wikkeldoos model 409

Een wikkeldoos model 409 is een rechthoekige plaat karton die u om uw product heen kunt vouwen. Aan 3 zijkanten vouwt u de flappen over elkaar. Dit geeft extra bescherming.

Deze wikkeldoos noemen we een fefco 409 of model 409, de technische naam om het doosmodel aan te duiden. Een model 409 wordt vooral gebruikt voor grote en platte producten. Een tafelblad is een goed voorbeeld. De dubbele zijkanten geven extra bescherming. 

Bereken nu uw prijs en bestel eenvoudig online

Wilt u een offerte aanvragen, mail ons dan op verkoop@doosopmaat.nl
Wij komen dan binnen 24 uur met een scherpe prijs. 

Een wikkeldoos bedrukken

fefco 409 met logo

Zoals op de foto te zien is kan deze wikkeldoos prima bedrukt worden.
Wilt u ook een mooie verpakking met opdruk, bel ons dan voor een goed advies (tel. 0182-304258)

Wikkeldozen zijn relatief eenvoudig te produceren. Deze doos bestaat uit een rechthoekige plaat die slechts met slechts 1 productiestap te maken is: er wordt door ons als producent geen lijm of tape aangebracht. Hierdoor is het model 409 een relatief voordelige optie. 

Een wikkeldoos op maat

Al onze wikkeldozen worden op maat gemaakt. Er zijn weinig beperkingen aan de maten. Van heel klein tot heel groot, we hebben zo ongeveer alle afmetingen al wel eens langs zien komen. 
Geef ons uw gewenste maten door en wij maken een offerte voor uw model 409. 

Wanneer u dit type dozen wilt laten maken, houdt u dan rekening met een levertijd van 4 - 7 werkdagen. Deze dozen worden geleverd op een pallet. Wanneer het grotere formaten betreft dan vouwen wij deze meestal dubbel op de vouwrand. Hierdoor wordt het planoformaat kleiner en komen de transportkosten een stuk lager uit.