Vouwdozen

Vouwdozen, ook wel Amerikaanse vouwdozen genoemd, zijn de meest gebruikte dozen voor het verzenden van pakketten. Het zijn de bekende recht toe recht aan dozen met kleppen aan onder- en bovenzijde. In technische termen noemen we dit doosmodel de Fefco 201
Vouwdozen worden altijd plano, dat is plat / ingevouwen, aangeleverd. De reden is heel simpel: opgezet zou een vouwdoos heel veel ruimte innemen. Deze dozen worden door de gebruiker opgezet, de onderkant wordt met tape gesloten. De doos wordt gevuld, waarna ook de bovenkant met tape wordt dichtgeplakt. 

Mijn vouwdoos nu online samenstellen 

 
Vouwdozen bruin en wit

Vouwdoos wit karton

Vouwdozen kunt u online bestellen in bruin en wit. Dat wil zeggen: bruine buitenkant of witte buitenkant. De binnenzijde van de dozen is altijd bruin. De witte buitenkant leent zich perfect voor een kleurenbedrukking, omdat de kleuren van het drukbeeld nog beter tot zijn recht komen met de witte ondergrond. 

Vouwdozen eenvoudig bestellen

kartonnen vouwdozenOnze online rekentool stelt u in staat om uw eigen vouwdozen samen te stellen. U stelt uw eigen kartonnen doos samen. U vult het aantal dozen in en ziet direct wat de kosten zijn.

U kunt uw vouwdoos eenvoudig bestellen door de samengestelde doos in uw winkelwagen te plaatsen.
De actule levertijd vindt u op de website, dan heeft u dozen in huis die exact op uw wensen zijn afgestemd. De juiste dozen bestellen was nog nooit zo eenvoudig! 

De vouwdozen worden bedrukt aan de twee lange zijdes van de doos met hetzelfde drukbeeld. Wilt u vouwdozen die aan alle vier de zijdes bedrukt zijn? Dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via de mail. Dan is het mogelijk om twee drukbeelden te printen. 

De wereldwijde transportverpakking 

De vouwdoos is wereldwijd de standaard geworden voor transportverpakkingen. Ze bieden simpelweg de beste bescherming tegen de laagste prijs. De vouwdoos is verkrijgbaar in verschillende golfkwaliteiten. Zo is er voor iedere verzending een geschikte doos op maat. Benieuwd geworden naar uw vouwdoos op maat? Stel deze dan snel samen via onze online rekentool.