Vouwdozen

Vouwdozen, ook wel Amerikaanse vouwdozen genoemd, zijn de meest gebruikte dozen voor het verzenden van pakketten. Het zijn de bekende recht toe recht aan dozen met kleppen aan onder- en bovenzijde. In technische termen noemen we dit doosmodel de Fefco 201. 
Vouwdozen worden altijd plano, dat is plat / ingevouwen, aangeleverd. De reden is heel simpel: opgezet zou een vouwdoos heel veel ruimte innemen. Deze dozen worden door de gebruiker opgezet, de onderkant wordt met tape gesloten. De doos wordt gevuld, waarna ook de bovenkant met tape wordt dichtgeplakt. 

Stel jouw vouwdoos samen

Vouwdozen bruin en wit

Vouwdoos_fefco201_bruin_wit_kleinformaat

Vouwdozen kun je online bestellen in bruin en wit. Dat wil zeggen: bruine buitenkant of witte buitenkant. De binnenzijde van de dozen is altijd bruin. De witte buitenkant leent zich perfect voor een kleurenbedrukking, omdat de kleuren van het drukbeeld nog beter tot zijn recht komen met de witte ondergrond. Ook kun je kiezen voor een witte bedrukking op een bruine doos, een prachtige combinatie van een duurzame doos, met een chique uitstraling. 

Vouwdozen eenvoudig bestellen

Onze online rekentool stelt u in staat om jouw eigen vouwdozen samen te stellen. Je vult de maten in en het gewenste aantal dozen en ziet direct wat de kosten zijn.

Je kunt jouw vouwdoos eenvoudig bestellen door de samengestelde doos in je winkelwagen te plaatsen.
De actuele levertijd is op de website te vinden. De juiste dozen bestellen was nog nooit zo eenvoudig. 

De vouwdozen worden bedrukt aan de twee lange zijdes van de doos met hetzelfde drukbeeld. Opzoek naar een vouwdoos die aan alle vier de zijdes bedrukt is? Vraag een offerte aan via de mail of neem contact met ons op.  

De wereldwijde transportverpakking 

De vouwdoos is wereldwijd de standaard geworden voor transportverpakkingen. Ze bieden simpelweg de beste bescherming tegen de laagste prijs. De vouwdoos is verkrijgbaar in verschillende golfkwaliteiten. Zo is er voor iedere verzending een geschikte doos op maat. Benieuwd geworden naar uw vouwdoos op maat? Stel deze dan snel samen via onze online rekentool.