Slim verpakken

Hoe verpak je slim? 

Stop met het verpakken van lucht en het gebruik van onnodig karton. Kies voor een duurzame manier van verpakken en verzenden van uw producten. Met een 'doos op maat' verstuurd u niet alleen minder lucht, ook is uw product beter beschermd verpakt.

Wat is een slimme verpakking?

We horen wel eens dat standaarddozen goedkoper zijn dan maatwerk. Daar geloven we niks van. Jouw product slim verpakt betekent ook: betaalbaar verpakt. In een doos op maat, snel besteld en gratis bezorgd – in kleine én grote oplagen.

Maatwerk bespaart    

Doosopmaat.nl is uit een simpel idee ontstaan: een doos op maat is slimmer dan een standaardverpakking. Logisch, want je gebruikt minder karton voor de doos als deze precies op jouw product aansluit. Maar je bespaart ook opvulmateriaal, waarmee je anders de lege ruimte moet opvullen om jouw product veilig te versturen. Veel handiger dus, en dubbel voordeel voor jou.

Als je jouw product op maat verpakt, maak je niet alleen jouw klant blij. Doordat je karton en opvulmateriaal bespaart, is jouw verpakking ook duurzamer dan een standaardoplossing. Bovendien scheelt online bestellen tijd en geld, en bezorgen we jouw dozen snel en gratis in Nederland. Kortom: met Doosopmaat.nl is jouw product slim verpakt.
 

Met doosopmaat is jouw product, slim verpakt.