Set verpakking elektronica

Op maat gemaakte verpakkingen in kleine series: een verkoopverpakking die zo op het schap kan. Met een inlay voor de fixatie van uw product en een omdoos als transportverpakking. Presenteer en verpak uw elektronica professioneel met Doosopmaat.nl, de grootste dozenhal van Nederland. 

Assemblage van elektronica

20150608_154128.jpgElectronica die in Nederland wordt geassembleerd: dat zijn meestal kleine series.
Hier een geschikte en complete verpakking voor vinden tegen een acceptabele prijs, dat is nu eenvoudiger dan ooit. Samen met u bedenken wij de juiste oplossing.

Een verkoopverpakking met opdruk, eventueel in kleur. Binnenin een inlay, die het product fixeert. Onder het inlay worden snoeren en losse onderdelen netjes weggewerkt.
Een omdoos als transportverpakking waar bijvoorbeeld een set van 5 of 10 verkoopverpakkingen precies in passen.

Met onze dozen is uw product uitstekend beschermd èn het wordt prachtig gepresenteerd. Het product kan zo in de winkelschappen. Uw kwaliteitsproduct krijgt de professionele uitstraling die het verdient. 

 

 

Verpakkingsoplossing op maat

Samen met u als klant komen we tot de perfecte verpakking. 
Een goede verpakkingsoplossing:

  • geeft voldoende bescherming aan uw product
  • zorgt voor een professionele presentatie
  • is eenvoudig in handling
  • maakt de logistiek in de hele keten efficiënter
  • is geoptimaliseerd voor de laagste kosten

Belt u ons gerust voor een afspraak in onze showroom. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden en komen we tot de juiste verpakking. Wij gaan de uitdaging graag aan. We hebben veel ervaring met de meest uiteenlopende producten. 

inlay_postdoos_verzendverpakking.jpg 20150608_154549.jpg

20150615_145542.jpg

Kleine series

Omdat wij produceren volgens digitale principes zijn ook kleine series verpakkingen betaalbaar gemaakt. Wij hebben geen clichés en stansmessen nodig, dus ook geen hoge startkosten. Dit is zeker in de opstartfase ideaal. Geen grote investeringen vooraf. Maximale flexibiliteit tijdens de lancering van een nieuwe product. Klein beginnen, testen, modificeren, optimaliseren. Samen met Doosopmaat.nl, de grootste dozenhal van Nederland, is dat allemaal heel eenvoudig. 

Al diverse klanten uit de electronica branche gingen u voor. Bereken nu zelf wat uw dozen gaan kosten. 

Bereken de prijs
snel en eenvoudig online