Vier veelgestelde vragen

In dit blog leest u de vier meest gestelde vragen die wij dagelijks krijgen. De vragen over proefdozen, kortingen, leverdatums en bedrukkingen op één overzichtelijke pagina. 

Hoe kan ik een proefdoos ontvangen? 

Bij Doosopmaat.nl zijn er drie mogelijkheden voor het verkrijgen van een proefdoos:

  • Online een proefdoos op maat bestellen voor €25, €35 of €79 bestellen via de online rekentool. Klik rechtsonder op proefdoos bestellen en ontvang binnen 2-3 werkdagen uw proefdoos op maat met of zonder bedrijfslogo. 
  • Een order met een afname van minimaal 100 stuks plaatsen en eerst een gratis proefdoos ter goedkeuring wensen in het opmerkingenveld. Wij maken dan eerst de proefdoos en zullen na goedkeuring het aantal dozen produceren. De maat, kleur en bedrukking kunnen nog aangepast worden. Indien de order geannuleerd wordt, zullen wij de kosten van de proefdoos in rekening brengen.
  • Een gratis sample aanvragen. Een sample heeft niet de maat die u wenst maar geeft u de indruk van het type doos, de kwaliteit en eventueel bedrukking. Stuur een e-mail naar verkoop@doosopmaat.nl met welk type doos, kwaliteit, kleur en eventuele bedrukking u wenst te ontvangen, samen met uw bedrijfsgegevens. Dan zullen wij een aantal samples naar u toezenden.

Wanneer zijn de kortingen van toepassing?

Bestellingen die via de website worden geplaatst, kunnen in aanmerking komen met kortingen, volume- en palletkorting. De volumekorting is van toepassing als er twee of meerdere formaten worden besteld in één bestelling. Deze korting kan oplopen tot €65,-. Palletkorting is alleen van toepassing op vouwdozen met formaten die een volle pallet benutten. Voorbeeld is 400x400x400 mm. Let op! Onze kortingen zijn alleen van toepassing op orders die via de website zijn besteld.

Is de levertijd op de website realistisch? 

Op onze website vindt u onze huidige levertijd van onze dozen. Deze levertijd is onze werkelijke leverdatum, omdat wij geen voorraden hebben en ook geen gebruik maken van standaarden. Wij maken immers alles op maat per order. Om de levertijd te verspoedigen kunt u bij de bestelling aangeven dat er enige haast bij is. Dat kunnen wij intern in de order verwerken. Proefdozen hebben een leverdatum van 2-3 werkdagen. Wij verzenden onze dozen met pakketten en pallets. 

Wat houdt het digitaal bedrukken van de doos in?

Wij bedrukken onze dozen digitaal, wat betekent dat wij de volgende mogelijkheden aanbieden:

  • Vouwdozen bedrukken wij op de twee lange zijden, op offertebasis vier zijden maar altijd met hetzelfde drukbeeld. Links en rechts van de bedrukking moet 20 mm vrij blijven. De boven- en onderkant moet 10 mm vrij blijven.
  • Andere type dozen bedrukken wij alleen op het deksel. Rondom de bedrukking moet 10 mm vrij blijven aan alle zijden.
  • De binnenzijde van de doos is niet mogelijk.
  • Zwart/grijs bedrukking kan tot maximaal 320 mm hoogte
  • Kleurenbedrukking heeft geen hoogte limiet.
  • Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u binnen een uur een e-mail met daarin de link naar onze uploadtool om uw drukbeeld in te dienen. 
  • Voor het beste resultaat raden wij u aan om bestanden te gebruiken van minimaal 300 DPI en 1275 pixels. 

Op de speciale pagina bedrukte dozen kunt u meer informatie en voorbeelden zien. 

Zit uw vraag hier niet tussen? Neem dan een kijkje op onze veel gestelde vragen pagina. Of neem contact op met onze binnendienst via verkoop@doosopmaat.nl