Fuusje

De infuuszakken die aan het bed hangen maken een ziekenhuisbezoek er niet beter op. Zeker niet voor kinderen die in het ziekenhuis liggen. 

Een infuus geeft een naar beeld en kan maar beter uit het zicht blijven voor zowel de patiënt als het bezoek. Edward Hoogendoorn kwam op het idee van het Fuusje. In samenwerking met Julian Hoogendoorn, het creatieve brein, is Fuusje geboren.

Wat is Fuusje?

Fuusje is een cover die over het infuus kan worden gehangen. Aan de voorzijde is een kleurrijke print te zien van Leon de leeuw of Dana Dolfijn. Aan de binnenzijde van de cover zijn een puzzel, kleurplaten en een aantal leuke opdrachten te vinden die het patiëntje samen met het bezoek kan invullen. De Fuusjes brengen een lach op het gezicht van de kinderen en kunnen mee naar huis als leuk aandenken.

‘Een kleine verandering van de sfeer die het ziekenhuisverblijf kan veraangenamen.’

Na veel creatieve sessies aan de keukentafel, was het tijd om de stoute schoenen aan te trekken en de ziekenhuizen te bezoeken. In gesprek met verpleegkundigen kwamen er nieuwe aspecten aan het licht, zoals hygiëne en gebruiksvriendelijkheid. Met tips en adviezen hebben de heren het uiteindelijke product ontwikkeld. Het Fuusje is een vrolijk en eenvoudig ontwerp dat voldoet aan alle medische eisen en dat kinderen moet verblijden tijdens het ziekenhuisbezoek. Weg met het nare infuus met een cover van Fuusje!

Afbeelding verwijderd.Kinderen in het Ikzazia ziekenhuis in Rotterdam zien niet meer de infuuszak hangen, maar een kleurrijk Fuusje. Fuusje zorgt voor positieve afleiding en vermaak. Een leuke bezigheid tijdens het verblijf dat is Fuusje. Momenteel zijn er meer dan 30 ziekenhuizen die gebruik maken van Fuusje, zelfs in een ziekenhuis in Aruba!

Dit jaar was Fuusje de winnaar van de start-upwedstrijd GoalGetters van Nationale Nederlanden. De vrolijke vlogs kunt u bekijken via de Facebookpagina van Fuusje.

Fuusje & Doosopmaat.nl

In samenwerking met Edward heeft Doosopmaat.nl een set dozen samengesteld om Fuusjes in op te slaan in ziekenhuizen. Nu worden de Fuusjes opgeslagen in saaie, bruine kartonnen dozen. Er is gekozen voor een witte postdoos met kleurenbedrukking. Om beschadigingen te voorkomen en omdat de dozen met de post worden verstuurd, is er gekozen voor 3 mm kartonkwaliteit. Het logo van Fuusje is digitaal bedrukt op het deksel van de doos.

Het leuke wat wij door middel van een geprinte doos doen is dat de doos niet alleen fungeert als een verpakkingsmateriaal, maar juist onderdeel van het product wordt en zelfs een extra beleving wordt.

Voortaan geen bruine dozen meer waar Fuusje in verpakt zit, maar witte postdozen van Doosopmaat.nl! Een bedrukking van het logo zorgt voor herkenbaarheid en toont aan wat de inhoud is. Handig voor verpleegkundigen als Fuusjes nodig zijn voor nieuwe patiëntjes.

Alsdus de mannen van Fuusje: 'Wij zijn super benieuwd naar het gezicht van de Postbode als hij dit pakketje moet bezorgen, sowieso zijn leukste doos van de dag!'

Ook voor grote oplages/volumes

is Doosopmaat de juiste partner.

Klik hier voor een scherpe offerte