Doos op maat voor Kadoos.nl

Onlangs hebben wij, Doosopmaat.nl, een order van Kadoos.nl mogen ontvangen. Kadoos.nl, onderdeel van Fruitkadoos.nl, is hét geschenkplatform van Nederland. Voor ieder moment is er wel een gepersonaliseerde attentie te vinden bij Kadoos.nl. U kan het geschenk zelf samenstellen waardoor de attentie betaalbaar, flexibel en vooral persoonlijk wordt.

'' Bijzondere momenten verdienen de juiste aandacht ''

Via de pakketbezorger hebben wij een pakket mogen ontvangen van Kadoos.nl op ons kantoor in Waddinxveen. Compleet verrast hebben wij het pakket geopend en daar lag onze postdoos in, compleet met vrolijke ‘sleeve’. Na het openen van de doos hadden wij zicht op  de inhoud van de doos: heel veel vers fruit, een fles rode wijn en om het af te maken een doosje met chocolaatjes. Om het af te maken zat er ook een handgeschreven kaartje bij van Team Kadoos.nl om ons te bedanken voor de hulp bij de livegang van de website door het leveren van de dozen.

Wij vinden het heel leuk om te zien waarvoor onze dozen gebruikt worden en in dit geval wordt onze postdoos gebruikt als mooie geschenkverpakking. Dit type doos wordt hier ook vaak voor gebruikt en staat bekend om zijn stevigheid en representatieve uitstraling. Wij waarderen deze leuke verassing van Kadoos.nl en zijn positief verrast over het leuke en gezonde pakket.

Kadoos.nl geeft aan dat het geven van een cadeau nog waardevoller is dan het krijgen ervan. En als er een cadeau wordt gekozen, dan is het wel zo fijn dat het cadeau de juiste uitstraling heeft voor de ontvanger, indien gewenst met een persoonlijke boodschap. Kadoos.nl gebruikt een gestandaardiseerde doos van Doosopmaat.nl met daaroverheen een ‘sleeve’ die gepersonaliseerd kan worden. De ‘sleeve’ is niet van Doosopmaat.nl.

'' Het persoonlijke contact en de korte lijnen zorgen ervoor dat het samenwerken met Doosopmaat.nl als zeer prettig wordt beschouwd. ''

Voor zakelijke klanten is er ook de mogelijkheid voor het personaliseren van de verpakking  in de huisstijl en uitstraling van het bedrijf. Kadoos.nl gaat graag met bedrijven in gesprek om de mogelijkheden te bespreken om het pakket helemaal naar wens te creëren. Naast fruit is er ook keuze uit thema’s zoals: koffie & thee, geboorte en Beauty & Wellness.

Voor Kadoos.nl heeft Doosopmaat.nl vouwdozen, postdozen en kartonnen platen met rillijnen geproduceerd. Kadoos.nl heeft enkele keren een kleine order geplaatst, waardoor zij de gelegenheid hebben gehad om de perfecte doos te creëren alvorens er grote aantallen zijn besteld. Dit was voor Kadoos.nl de ideale situatie, zodat het concept goed en effectief uitgewerkt kon worden met de perfecte doos.