Maand oktober

De maand van geschenken en giftsets komt weer steeds dichterbij. December, de feestmaand van het jaar, is weer in aantocht. Voor veel bedrijven is de tijd aangebroken om de eindejaarsgeschenken die passen bij het bedrijf uit te zoeken. Kies een geschenk dat past bij uw bedrijf en de doelgroep. Dit kan gaan om een geschenk dat men zelf heeft uitgekozen en zelf gaat verpakken of dat het bedrijf een keuze maakt uit het aanbod van relatiegeschenkbedrijven. Deze relatiegeschenkbedrijven maken zich klaar voor de drukste periode van het jaar. De bedrijven hebben het aanbod klaarstaan en maken zich op voor het inpakken van de geschenken. Voor beiden heeft Doosopmaat een geschikt aanbod aan geschenkdozen.

Geschenkdozen 

Wanneer u bijvoorbeeld een samengesteld pakket of een luxe reep chocola wilt verpakken, dan bent u op zoek naar een representatief doosje. De postdoos kan zonder tape in elkaar gezet worden en kan bedrukt worden op het deksel met uw bedrijfslogo of leuke tekst. Met een op maat gemaakte doos is de kans op beschadigingen nihil en draagt u bij aan het milieu. Met wit karton vallen uw kleurrijke producten nog meer op. Maak het af met vloeipapier in de kleur van uw huisstijl om een luxe gevoel te creĆ«ren. 

Met een omdoos op maat beschermt u de mooie geschenkdoos tijdens het transport op schade en viezigheid. De vouwdoos wordt veelal gebruikt als omdoos. Door het eenvoudige model en de keuze uit diverse kwaliteiten is de vouwdoos perfect als verzendverpakking.

De klepdoos is een doosje dat zeer geschikt is voor hoge formaten, zoals het verpakken van een fles wijn. Wij adviseren u om de klepdoos te gebruiken om het geschenk direct te overhandigen aan de ontvanger. Gaat u het geschenk versturen met de post? Kies dan voor de postdoos. Door de handige Zweedse bodem zet u de klepdoos heel handig en snel in elkaar. Maak het af met een mooie strik om er echt een cadeautje van te maken.

Promotie

Flessen wijn of speciale biertjes worden veelal verstuurd als eindejaarsgeschenk. Met een kartonnen plaatje met rillijnen of een vakverdeling op maat kunt u de flessen apart van elkaar verpakken om schade te voorkomen aan het artikel. Met deze oplossingen heeft u een mooi gepresenteerd geschenk voor uw klanten.

Voeg een persoonlijk kaartje toe om de ontvanger te bedanken voor de prettige samenwerking het afgelopen jaar. Kies voor een brochure met de aankondiging van nieuwe artikelen of diensten voor het nieuwe jaar. Hiermee combineert u het eindejaarsgeschenk met een promotieactie.