Ons verhaal

Je herkent het vast wel: je hebt op internet iets besteld dat vervolgens bezorgd wordt in een veel te grote doos. Overbodig karton, dat je naar de papierbak moet dragen, maar ook overbodig karton voor degene die het pakketje verzonden heeft. Onnodige kosten en het onnodig versturen van ‘lucht’.
Aan deze verspilling willen wij graag iets doen.

“Een op maat gemaakte doos voor de prijs van een standaard doos”

Maatwerk is onze missie. Bovendien bewijzen we dat een doos op maat niet duur hoeft te zijn. De rekentool op onze website maakt het bestellen van jouw dozen heel eenvoudig. Met dit beproefde concept bedienen wij al 20 jaar lang een steeds grotere klantenkring in Nederland, België en Duitsland.

Jurgen Vugts Directeur Doosopmaat.nl

Jurgen Vugts, directeur van Doosopmaat.nl

“Het volledig online bestellen van maatwerk dozen, tegen een standaard prijs. Je producten veilig en passend verpakken, waarbij geen overbodige lucht in de verpakking zit. Jouw product, slim verpakt

Al 19 jaar heeft Doosopmaat ervaring in het vervaardigen van perfect passende kartonnen dozen. Dit alles ontsloten via een eenvoudige besteltool online maakt het voor jouw eenvoudig de juiste doos te bestellen.

We hebben goed geluisterd naar de wensen van onze klanten. Het gemak van het bestellen van een doos op maat, tegen een acceptabele prijs en snel geleverd is wat we kunnen bieden. 

Betrouwbaar

"Verpakken, verzenden, maatwerk: het zijn allemaal zaken waarbij vertrouwen belangrijk is. Wij hechten dan ook veel waarde aan het onderhouden van een prettige samenwerking. Wij zetten ons continu en met veel plezier in om jou vertrouwen in onze producten te verdienen! 

Bij Doosopmaat.nl werken we samen, waardering en kwaliteit staat centraal! We zijn een fantastisch team, dat snel schakelt en met korte lijntjes werkt. Vertrouwen is ook: achter ons product staan. We zijn oprecht enthousiast over Kartonnen dozen, een mooi en degelijk product, duurzaam, praktisch en het beschermt uw product op een perfecte manier bij verzending.  

Maatwerk

Doosopmaat.nl staat voor maatwerk. Bij ons bestel je de dozen die precies de juiste maatvoering hebben voor jouw product. Bovendien bestel je ook precies de hoeveelheid dozen die je nodig hebt, voorzien van door jouw gewenste bedrukking. Daarom zeggen we ook: dozen op maat, service op maat. En nog belangrijker onze prijzen zijn uiterst scherp en precies op maat. En ook een prijs op maat, je betaalt nooit te veel.

Doosopmaat.nl in Waddinxveen

De thuisbasis van Doosopmaat.nl is Waddinxveen. Centraal in Nederland, met snelle verbindingen, een ideaal vertrekpunt voor onze kartonnen dozen! 

FD Gazellen

Door de kracht van dit verhaal is Doosopmaat.nl al jaren een sterk groeiend bedrijf. Ook in 2022 zijn we weer bekroond met de FD Gazelle Award, een prijs voor de snelst groeiende bedrijven in Nederland. De 9e award alweer. In onze prijzenkast staan ook de awards voor 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2019, 2020, 2021 én 2022. 

FD Gazelle Award 2022