Kartonnen platen

Kartonnen platen zijn gemaakt van golfkarton en worden vaak gebruikt als bodem of als tussenlaag op een pallet. Ook kun je er een palletlading mee afdekken tegen stof en vuil. Platen karton worden ook ingezet ter versteviging van een kartonnen doos. Voor al deze toepassingen is hetzelfde van belang: de kartonnen platen moeten stevig zijn, het karton van de beste kwaliteit, alleen dan kun je er op vertrouwen. Ook worden de platen gebruikt om en product af te dekken in de verzendverpakking.

Bereken prijs van jouw kartonnen plaat

Voor de beste kwaliteit karton is Doosopmaat.nl natuurlijk een vertrouwd adres. Met onze stevige kartonnen dozen en ons degelijke maatwerk zijn wij een bekende speler op deze markt geworden, daar zijn wij trots op. Graag werken wij dan ook met jou samen als het om goede kartonnen platen gaat.

Veel gebruikte formaten:

Plaatformaat:

A5 formaat

150 x 210 mm

A4 formaat

210 x 297 mm

A3 formaat

297 x 420 mm

Kwart europallet

400 x 600 mm

Halve europallet

600 x 800 mm

Europallet

800 x 1200 mm

Blokpallet

1000 x 1200 mm

Standaard kartonnen platen of op maat?

Wij leveren kartonnen platen in elk gewenst formaat, dat ben je van ons gewend. Natuurlijk horen de standaardmaten daar ook gewoon bij. Veel gebruikte formaten zijn 1200 x 800 mm en 1200 x 1000 mm. Deze maten komen overeen met de standaardmaten van pallets. Heb je toch een andere maat nodig? heb je speciale vragen? Voor al die vragen heeft Doosopmaat.nl een antwoord!       

Zie kartonkwaliteit voor meer informatie over de beschikbare kwaliteiten karton. Kartonnen afdekplaten kun je krijgen in diverse kwaliteiten golfkarton. In een enkele golf en dubbele golf, in bruin, wit, zwart of rood (laatste twee enkel in enkele golf). Afhankelijk van het gebruiksdoel kies je de juiste kwaliteit kartonnen plaat. Heb je daar advies bij nodig? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag.
 

4 golven op een rij

Offerte kartonnen platen

Kartonnen platen in alle soorten maten, met specifieke kwaliteiten golfkarton. Bij Doosopmaat.nl kun je ook voor het echte maatwerk kiezen. 

Bereken nu online wat jouw platen kosten.

Kartonnen platen prijs

Wat kosten kartonnen platen? Dat hangt natuurlijk weer af van het gekozen materiaal en van het formaat van de plaat. Bij Doosopmaat.nl werken we er hard aan om de prijzen zo laag mogelijk te houden, dat is in jouw voordeel!

Je hebt al scherpe prijzen vanaf 200 m2 materiaal (ongeveer 200 stuks platen van formaat 1200 x 800 mm). Ook voor kleinere aantallen kan Doosopmaat.nl je helpen. Indien je (hele) kleine plaatjes wenst (bijv. 300 x 150 mm), is dat geen probleem. Wij maken efficiënt iedere gewenste maat platen uit onze voorraadplaten karton.

Veel gebruikte afdekplaten

Het formaat van afdekplaten is vaak afgeleid van de palletformaten. Om de bodem van de pallet af te dekken is een plaat karton nodig van 120 x 80 cm. Wil je aan de zijkanten extra bescherming van uw producten, neem dan een langere plaat. Bijvoorbeeld 120 x 120 cm. Je hebt dan 20 cm opstekende rand karton om jouw lading mee te beschermen.