Kartonnen platen

Kartonnen platen zijn gemaakt van golfkarton en worden vaak gebruikt als bodem of als tussenlaag op een pallet. Ook kunt u er een palletlading mee afdekken tegen stof en vuil. Platen karton worden ook ingezet ter versteviging van een kartonnen doos. Voor al deze toepassingen is hetzelfde van belang: de kartonnen platen moeten stevig zijn, het karton van de beste kwaliteit, alleen dan kunt u er op vertrouwen.

Bereken prijs van jouw kartonnen plaat

Voor de beste kwaliteit karton is Doosopmaat.nl natuurlijk een vertrouwd adres. Met onze stevige kartonnen dozen en ons degelijke maatwerk zijn wij een bekende speler op deze markt geworden, daar zijn wij trots op. Graag werken wij dan ook met u samen als het om goede kartonnen platen gaat.

Veel gebruikte formaten:

Plaatformaat:

A5 formaat

150 x 210 mm

A4 formaat

210 x 297 mm

A3 formaat

297 x 420 mm

Kwart europallet

400 x 600 mm

Halve europallet

600 x 800 mm

Europallet

800 x 1200 mm

Blokpallet

1000 x 1200 mm

Standaard kartonnen platen of op maat?

Wij leveren kartonnen platen in elk gewenst formaat, dat bent u van ons gewend. Natuurlijk horen de standaardmaten daar ook gewoon bij. Veel gebruikte formaten zijn 1200 x 800 mm en 1200 x 1000 mm. Deze maten komen overeen met de standaardmaten van pallets. Heeft u toch een andere maat nodig? Heeft u speciale vragen? Voor al die vragen heeft Doosopmaat.nl een antwoord!       

Zie kartonkwaliteit voor meer informatie over de beschikbare kwaliteiten karton. Kartonnen afdekplaten kunt u krijgen in diverse kwaliteiten golfkarton. In een enkele golf en dubbele golf, in bruin en wit. Afhankelijk van het gebruiksdoel kiest u de juiste kwaliteit kartonnen plaat. Heeft u daar advies bij nodig? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag.
 

4 golven op een rij

Offerte kartonnen platen

Kartonnen platen in alle soorten maten, met specifieke kwaliteiten golfkarton. Bij Doosopmaat.nl kunt u ook voor het echte maatwerk kiezen. 

Bereken nu online wat uw platen kosten.

Kartonnen platen prijs

Wat kosten kartonnen platen? Dat hangt natuurlijk weer af van het gekozen materiaal en van het formaat van de plaat. Bij Doosopmaat.nl werken we er hard aan om de prijzen laag te houden, dat is in uw voordeel!

U heeft al scherpe prijzen vanaf 200 m2 materiaal (ongeveer 200 stuks platen van formaat 1200 x 800 mm). Ook voor kleinere aantallen kan Doosopmaat.nl u helpen. Indien u (hele) kleine plaatjes wenst (bijv. 300 x 150 mm), is dat geen probleem. Wij maken efficiënt iedere gewenste maat platen uit onze voorraadplaten karton.

Veel gebruikte afdekplaten

Het formaat van afdekplaten is vaak afgeleid van de palletformaten. Om de bodem van de pallet af te dekken is een plaat karton nodig van 120 x 80 cm. Wilt u aan de zijkanten extra bescherming van uw producten, neem dan een langere plaat. Bijvoorbeeld 120 x 120 cm. U heeft dan 20 cm opstekende rand karton om uw lading mee te beschermen. 

Actuele levertijd is 3 tot 11 werkdagen.