Kartonnen dozen Zuid Holland

Doosopmaat.nl heeft z’n basis in Waddinxveen, nabij Gouda. We kunnen dus wel stellen dat van al onze kartonnen dozen Zuid-Holland de bakermat is. Doosopmaat.nl bereikt vanuit Zuid-Holland bedrijven in heel Nederland en in België. De provincie heeft dan ook een goede bereikbaarheid, er ligt een dicht netwerk van snel- en spoorwegen die natuurlijk alles te maken hebben met het belang van de Randstad.

Stel jouw doos samen

Zuid-Holland: de Randstad

De Randstad, het zwaartepunt van de Nederlandse economie, ligt verspreid over meerdere provincie, maar Zuid-Holland vormt er wel de kern van. De haven van Rotterdam, de ministeries in Den Haag, de universiteiten in Delft en Leiden: ze zijn voor Nederland onmisbaar en trekken ieder voor zich natuurlijk weer veel extra economische activiteiten aan, vaak met een internationale uitstraling. Dat wij als leverancier van kartonnen dozen op maat in Zuid-Holland onze vestigingsplaats vonden is dan ook geen toeval.

De kracht van de Randstad is dat er verschillende middelgrote steden op korte afstand van elkaar liggen, met elk hun eigen centrum en hun eigen voorzieningen. Dat betekent dat bedrijven zich op veel verschillende plekken kunnen vestigen, er is geen echte periferie. Rotterdam en Den Haag zijn natuurlijk de grootste steden, maar juist ook kleinere centra als Alphen aan den Rijn, Dordrecht en Gouda doen het hier goed. Omdat door de goede verbindingen in de Randstad kartonnen dozen snel en makkelijk vervoerd kunnen worden, zijn bedrijven hier goed in staat om snel en efficiënt te werken.

Rotterdam en Den Haag

Rotterdam en Den Haag worden steeds vaker in één adem genoemd. De steden delen een luchthaven, Rotterdam The Hague Airport, en ze zijn via Delft, het Westland en door Randstadrail ook echt met elkaar verbonden. Dat in deze stadsregio dozen op maat gretig aftrek vinden zal niemand verbazen: hier zijn talloze kleine en middelgrote bedrijven gevestigd, veel webwinkeliers, maar ook nog veel bedrijven in de maakindustrie die in hun magazijnen veel verzenddozen nodig hebben. 

Twee steden met een skyline: vanuit de wolkenkrabbers in Rotterdam zie je Den Haag liggen, vanuit de ministerietorens in Den Haag kijk je uit over Rotterdam. Het zijn allebei indrukwekkende steden die een groot stempel op onze economie drukken. De kleinere steden in de buurt profiteren daar natuurlijk sterk van. Zuid-Holland is een provincie vol bedrijvigheid, dat is wel zeker!

Zuid-Holland kartonnen dozen bestellen

In Zuid-Holland kartonnen dozen bestellen, dat doet u natuurlijk bij de Zuid-Hollandse producent Doosopmaat.nl. In onze fabriek in Waddinxveen maken we voor u dozen op maat, in de oplage die u wenst, met opdruk of zonder, in wit karton of bruin karton, enfin – het echte maatwerk. Want ook dat kenmerkt de maakindustrie in Zuid-Holland: echt kwaliteitswerk, kartonnen dozen op maat, innovatie in techniek en duurzaamheid. Doosopmaat.nl laat zien wat er in Zuid-Holland allemaal kan.