Kartonnen dozen Zeeland

De provincie Zeeland heeft veel troeven, niet alleen voor toeristen, maar zeker ook voor ondernemers. Zeeland is immers niet perifeer, het ligt centraal tussen de Randstad en België, op korte afstand van de wereldhavens Rotterdam en Antwerpen en dichtbij sterke steden als Gent en Breda. Voor bedrijven is Zeeland een interessante vestigingsplaats. We merken dan ook dat steeds meer kartonnen dozen Zeeland als bestemming hebben.

Stel jouw doos samen

De provincie Zeeland is een eilandenrijk. Samen met de Zuid-Hollandse eilanden vormt Zeeland een echte delta, waarin meerdere grote rivieren samenvloeien en uiteindelijk uitmonden in zee. De geschiedenis van watersnood, isolement en tegelijk intensieve handel overzee, heeft van Zeeland een bijzonder veerkrachtige en trotse provincie gemaakt. Zeeuwse bedrijven hebben vaak een duidelijk eigen profiel.

Middelburg en Vlissingen

De hoofdstad van Zeeland is Middelburg en de belangrijkste haven is die van Vlissingen. De stedelijke activiteit in Zeeland is dan ook sterk op deze twee steden, die zo dicht bij elkaar liggen, gericht. Middelburg is een stad met veel kantoren, terwijl Vlissingen veel havengerelateerde bedrijvigheid heeft, en daarnaast natuurlijk toerisme. Voor ons, als producent van kartonnen dozen, zijn vooral bedrijven die goederen verzenden of in dozen opslaan interessant.

Zeeland kartonnen dozen

Middelburg en Vlissingen vormen een stedelijke regio met uitstraling tot over de landsgrenzen. De bereikbaarheid vanuit België is merkbaar verbeterd door de tunnel onder de Westerschelde. Veel bedrijven richten zich dan ook niet alleen op de Nederlandse, maar ook op de Belgische markt. Dat betekent dat er steeds meer kartonnen dozen Zeeland verlaten, op weg naar België, bijvoorbeeld naar klanten van webwinkels of naar zakenrelaties die een geschenk ontvangen.

Kartonnen dozen in heel Zeeland

De verschillende regio’s van Zeeland hebben elk hun eigen kernen met uiteraard ook hun eigen bedrijvigheid. Steden als Zierikzee, Veere, Goes, Terneuzen, Hulst en Tholen hebben elk hun eigen verzorgingsgebied en zijn daarom ook uitgegroeid bloeiende regionale centra. Veel kleine en middelgrote bedrijven, belangrijke afnemers van kartonnen dozen, hebben zich hier gevestigd. Het belang van deze plaatsen moet dan ook niet worden onderschat.

Levering Zeeuws-Vlaanderen

Doosopmaat.nl levert overal in Zeeland kartonnen dozen. In principe leveren wij altijd gratis, maar in verband met de tol die wordt gevraagd voor het verkeer naar Zeeuws-Vlaanderen, moeten we voor dit deel wel verzendkosten in rekening brengen. Dat geldt uiteraard ook voor de Friese Waddeneilanden en voor Texel.