Kartonnen dozen online bestellen

Kartonnen dozen kunt u eenvoudig en snel online bestellen via onze website. De webshop van Doosopmaat.nl maakt het eenvoudiger dan ooit. Bedrukte of onbedrukte dozen, in bruin, wit en zwart karton, wel of geen handvatten... U kunt uw eigen op maat gemaakte doos zelf samenstellen. Dat is de service van Doosopmaat.nl: u bepaalt welke dozen het beste zijn voor uw product (welke maat, welke kwaliteit karton, welke opdruk), en wij maken die dozen voor u. Kartonnen dozen online bestellen is op die manier makkelijk en efficiënt. 

Bestel jouw doos 

Kartonnen dozen online bestellen geeft u alle controle die u wenst. U bepaalt precies wat voor doos u uiteindelijk geleverd krijgt. Voer de gewenste binnenmaten in: de lengte, breedte en hoogte, in millimeters. Bepaal de kartondikte en het gewenste aantal kartonnen dozen. U ziet dan direct wat uw dozen gaan kosten en wat de levertijd hiervan is. 

Kartonnen dozen levering

De kartonnen dozen die u bestelt worden door ons op maat gemaakt en vervolgens geleverd. Wij zorgen dat de dozen binnen 4 tot 7 werkdagen bij u zijn. De op maat gemaakte kartonnen dozen worden ook nog eens gratis geleverd, vanuit onze hal in Waddinxveen! Eenvoudig en snel, dankzij onze online rekentool. 

Kartonnen dozen van Doosopmaat.nl zijn op maat gemaakt in een hal vol machines. Dat is niet duurder dan een standaard-doos van de groothandel. Wilt u weten wat de kartonnen dozen die u wilt bestellen gaan kosten? Bereken dat vrijblijvend zelf op onze online calculator, zo weet u waar u aan toe bent. Wij kunnen de kartonnen dozen ook bedrukken met een bedrijfslogo of persoonlijke tekst. Voor de scherpste prijs bestelt u alle dozen online, al vanaf 10 stuks.

Kartonnen dozen bestellen bij Doosopmaat.nl

Uw kartonnen dozen op maat voor de prijs van standaard dozen. Dat is waar wij voor staan. Kijk snel wat uw dozen kosten via onze online rekentool.

Wilt u weten wat uw dozen kosten? Klik op Bereken de prijs en u ziet direct wat de kartonnen dozen kosten. Door al dit gemak zijn wij dé dozenleverancier van het MKB geworden.