Kartonnen dozen online bestellen

Kartonnen dozen kunt u eenvoudig en snel online bestellen. De webshop van Doosopmaat.nl maakt het eenvoudiger dan ooit. Bedrukte of onbedrukte dozen, in bruin of wit karton, wel of geen handvatten... U mag het allemaal zelf zeggen. Dat is de service van Doosopmaat.nl: u bepaalt welke dozen het beste zijn voor uw product (welke maat, welke kwaliteit karton, welke opdruk), en wij maken die dozen voor u. Kartonnen dozen online bestellen is op die manier makkelijk en efficiënt. 

Bereken uw prijs en bestel uw dozen online

 

kartonnen dozen online bestellenKartonnen dozen online bestellen geeft u alle controle die u wenst. U bepaalt precies wat voor doos u uiteindelijk geleverd krijgt. Voer de gezochte maten in: de lengte, breedte en hoogte, in millimeters. Bepaal de kartondikte en het gewenste aantal kartonnen dozen. U ziet dan direct wat uw dozen gaan kosten. 

Kartonnen dozen levering

De kartonnen dozen die u bestelt worden door ons op maat gemaakt en vervolgens geleverd. Wij zorgen dat de dozen binnen 4 tot 7 werkdagen bij u zijn. De op maat gemaakte kartonnen dozen worden ook nog eens gratis geleverd, vanuit onze hal in Waddinxveen! Eenvoudig en snel, dankzij onze online rekentool. 

postdozen op maat

Kartonnen dozen van Doosopmaat.nl zijn op maat gemaakt in een hal vol machines. Dat is niet duurder dan een standaard-doos van de groothandel. Wilt u weten wat de kartonnen dozen die u wilt bestellen gaan kosten? Bereken dat zelf op onze online calculator, vrijblijvend, zo weet u waar u aan toe bent. Wij kunnen de kartonnen dozen ook bedrukken met een logo. Voor de scherpste prijs bestelt u alle dozen online, al vanaf 10 stuks.

Kartonnen dozen bestellen bij Doosopmaat.nl

Uw kartonnen dozen op maat voor de prijs van standaard dozen. Dat is waar wij voor staan. Kijk snel wat uw dozen kosten via onderstaande link.

Wilt u weten wat uw dozen kosten? Klik op Bereken de prijs en u ziet direct wat de kartonnen dozen kosten. Door al dit gemak zijn wij dé dozenleverancier van het MKB geworden.