Kartonnen dozen Noord Holland

Wanneer in de provincie Noord-Holland kartonnen dozen worden gebruikt, zijn dat vaak dozen op maat. De bedrijvigheid in Noord-Holland kenmerkt zich door een efficiënte kleinschaligheid en door veel innovatie, twee benaderingen waarbij maatwerk natuurlijk belangrijk is. Noord-Holland is één van onze nijverste provincies, met talloze internationale topbedrijven, maar ook verrassend veel innovatie in de klassieke sectoren als de landbouw, de industrie en de visserij. Noord-Hollanders kijken vooruit!

Stel jouw doos samen

Kartonnen dozen Amsterdam

Noord-Holland is natuurlijk de provincie van onze hoofdstad, Amsterdam. Het belang van Amsterdam voor de Nederlandse economie is gigantisch: talloze bedrijven hebben hier hun hoofdkantoor, er zijn meerdere universiteiten en hogescholen gevestigd, mensen ontmoeten elkaar hier – Amsterdam is het middelpunt van allerlei bedrijvigheid. Geen wonder dat onze kartonnen dozen Amsterdam even snel in- als uitgaan: een draaischijf van bedrijvigheid, een kruispunt van ideeën, een markt voor kartonnen dozen!

Amsterdam heeft een jonge bevolking en een sterke creatieve industrie. Uitgeverijen zijn vaak gevestigd in Amsterdam, veel theatergenootschappen hebben hier hun thuisbasis, bekende tv-programma’s worden hier opgenomen – het is duidelijk dat Amsterdam aantrekkingskracht heeft op de culturele en intellectuele elite. De bedrijfjes die zij oprichten blijken vaak grote afnemers van kartonnen dozen op maat: klein, maar perfectionistisch, zo kun je veel van de nieuwe bedrijfjes wel omschrijven. Perfectionisten weten Doosopmaat.nl te vinden!

Noord-Hollandse innovatie

Noord-Holland is veel meer dan Amsterdam. Er zijn stedelijke centra als Haarlem en Alkmaar, rond het havengebied van Amsterdam vinden we sterke industriesteden als Zaanstad en de agglomeratie IJmuiden-Velsen-Beverwijk, en natuurlijk zijn er groeikernen als Hoofddorp, Purmerend en Hoorn. Vergeet ook het Gooi niet: allemaal creatieve centra waar men veel investeert in modern zakendoen en in maatwerk en dus ook in kartonnen dozen op maat.

Het Noord-Hollandse platteland is verrassend innovatief. We vinden hier veel kleine en middelgrote bedrijven die hard groeien. Kleinere plaatsen als Schagen, Langedijk, Medemblik en Enkhuizen timmeren hard aan de weg. Volendam mag niet ongenoemd blijven. Vergeet ook zeker Texel niet, allang geen afgelegen eiland meer, maar juist een bedrijvig stukje Nederland. De haven van Den Helder groeit ook en is onmisbaar voor de offshore-industrie (en natuurlijk voor de marine).

Kartonnen dozen leveren in Noord-Holland

Doosopmaat.nl is zelf gevestigd in de Randstad. Wij leveren in heel Noord-Holland en bijna overal leveren we ook gratis – alleen voor de overtocht naar Texel moeten we extra kosten in rekening brengen. Kartonnen dozen bestellen is bij ons praktisch en goedkoop. U bepaalt immers zelf hoeveel u uitgeeft, u verspilt niets! Dat is onze manier van werken, een benadering die, zo is onze ervaring, goed past bij de innovatieve bedrijven in Noord-Holland.