Kartonnen dozen Limburg

Limburg wordt wel eens de minst Nederlandse provincie van Nederland genoemd. Limburg is internationaal georiënteerd. Dat blijkt wel als je ziet dat ook kartonnen dozen Limburg vaak vanuit het buitenland bereiken: Belgische bedrijven, Duitse bedrijven, uiteraard ook Nederlandse bedrijven, maar zeker ook investeerders uit Luxemburg, Frankrijk en verder komen samen in Limburg.

Stel jouw doos samen

Tegenover de internationale oriëntatie van de Limburgse economie staat een uitgesproken regionaal karakter. Limburg is trots op z’n tradities. Het Limburgs dialect is in veel gevallen nog de gewone omgangstaal, Limburgse streekproducten zijn overal verkrijgbaar en Limburgse tradities en gebruiken worden met liefde in ere gehouden. Dit is een provincie waar lokaal ondernemen hand in hand gaat met internationaal ondernemen. Voor ons, als groothandel in kartonnen dozen, een boeiende markt!

Nederlands-Limburg, Europees succes

Hoewel wij de Nederlandse provincie kortweg “Limburg” noemen, is die naam eigenlijk te vaag, want er is ook een Belgisch-Limburg. Bij onze Zuiderburen – of moeten we hier zeggen: Westerburen? – wordt dan ook vaak van Nederlands-Limburg gesproken. Meer nog wordt aan weerszijden van de Maas van de gemeenschappelijke Limburgse identiteit uitgegaan. Zo is Limburg een Europees succes!

Zuid-Limburg presenteert zich wel als de “Euregio”, met de hoofdstad Maastricht, de boeiende Waalse stad Luik en het Duitse Aken als voornaamste centra. Grensplaatsen als Vaals, Kerkrade en Heerlen spelen in deze Euregio een belangrijke rol. Hier, maar ook in steden als Sittard, Roermond en Venlo, is veel bedrijvigheid en dit zijn ook de gebieden waar Doosopmaat.nl veel kartonnen dozen levert, voor opslag en verzendingen.

Kartonnen dozen bestellen in Limburg

Wilt u als bedrijf in Limburg kartonnen dozen of geschenkverpakkingen bestellen? Maakt u dan gebruik van het overzichtelijke bestelmenu van Doosopmaat.nl, waarin u direct ziet hoeveel uw bestelling u gaat kosten en van welke extra’s u gebruik kunt maken. Bij ons bestelt u al uw dozen op maat, ook de gewone postdozen en vouwdozen. Wij zorgen ervoor dat u daarbij nooit te veel betaalt!