Kartonnen dozen Friesland

Omdat de vele kleine en middelgrote bedrijven in Friesland kartonnen dozen gebruiken voor verzendingen en opslag, heeft Doosopmaat.nl hier al veel dozen kunnen leveren. Wat ons daarbij opvalt is hoe verspreid de bedrijvigheid in Friesland wel is: natuurlijk is Leeuwarden de grootste stad en heeft Harlingen een grote haven, maar ook in de talloze Friese dorpjes blijken bedrijfjes te zitten. Friezen zijn harde werkers!

Fryske doazen

Bij Friesland hoort natuurlijk ook het Fries. Bij Doosopmaat.nl weten we dat kartonnen dozen in het Fries kartonnen doazen worden genoemd. Of u nu Fries of Nederlands spreekt, bij Doosopmaat.nl profiteert u altijd van maatwerk in kartonnen dozen. Wij leveren de dozen dus in de maat die u nodig heeft, met het karton dat u het beste vindt, in de oplage die u het beste uitkomt. U kunt ze zelf laten bedrukken met bijvoorbeeld een pakkende tekst. Misschien wel in het Frysk?

Stel jouw doos samen

Centra in Friesland

Friesland is wereldberoemd om z’n elf steden. Deze elf zijn historische steden, het zijn lang niet allemaal grote centra meer. Ze trekken veel toeristen, maar worden overschaduwd door nieuwe kernen met veel kantoren en industrieën, zoals Drachten, Joure en natuurlijk Heerenveen. Van de historische steden is Leeuwarden het belangrijkst, maar ook Harlingen met z’n havens en Sneek en Dokkum zijn grote regionale centra met een flink verzorgingsgebied.

Voor kartonnen dozen zijn al deze centra belangrijk. Veel van onze klanten zijn gevestigd in de genoemde steden. Toch hebben we ook Friese klanten in de kleinste dorpen. Zeker kleinere bedrijven, zoals webshops, kunnen gemakkelijk overal gevestigd zijn en naar een schuurtje of zoiets om je dozen in te verpakken hoef je ook in een Fries dorp natuurlijk niet lang te zoeken.

Levering Friesland

Doosopmaat.nl levert kartonnen dozen en kartonnen platen in heel Friesland. In principe leveren we ook overal gratis, maar voor de Waddeneilanden moeten we toch een extra bedrag aan verzendkosten in rekening brengen, omdat de overtochten niet gratis zijn. Dit geldt uiteraard ook voor het Noord-Hollandse eiland Texel en voor Zeeuws-Vlaanderen.