Kartonnen dozen Drenthe

Bij Doosopmaat.nl zien we dat een groeiend aantal bedrijven uit Drenthe kartonnen dozen bestelt. Dat beeld past in een landelijke trend, bedrijvigheid is niet langer voorbehouden aan stedelijke centra, waar Drenthe er traditioneel weinig van heeft, maar komt ook in kleinere kernen tot wasdom. Mensen hebben vaker een webwinkel die ze vanuit hun woning bestieren. Daarnaast zijn steeds meer dorpen uitgegroeid tot (kleine) economische centra, ook in Drenthe.

Stel jouw doos samen

Steden in Drenthe

Drenthe heeft maar één echte historische stad, met een omwalling en een kasteel, en dat is Coevorden. De marktplaats Meppel en het bestuurscentrum Assen kunnen ook als historische steden worden beschouwd. Later kwamen daar centra als Hoogeveen en natuurlijk Emmen bij. Toch blijft Drenthe vooral een provincie van platteland en natuur, zeker in vergelijking met het verstedelijkte westen van het land. Minder bedrijven, minder kartonnen dozen, zou men zeggen, maar de huidige ontwikkelingen laten zien dat dat niet vanzelf spreekt.

De Drentse steden en regionale centra zijn voor een leverancier van kartonnen dozen natuurlijk zeker belangrijk, omdat hier toch de grote bedrijventerreinen liggen. Traditioneel zijn middelgrote bedrijven belangrijke verbruikers van kartonnen dozen en zij hebben ook maatwerk nodig. Maar de vele webwinkels die er de laatste jaren zijn bijgekomen hebben die dozen natuurlijk ook nodig. Zij maken Drenthe nog belangrijker en zij kunnen ook in de kleine Drentse dorpen gevestigd zijn.

Kartonnen dozen online

Online winkelen levert in Drenthe nieuwe bedrijven op, maar ook nieuwe kansen voor andere bedrijven en consumenten. Producten waarvoor je vroeger alleen in de Randstad terecht kon, zijn nu eenvoudig online te bestellen. Dat geldt natuurlijk ook voor onze op maat gemaakte kartonnen dozen. Of u nu een webshop heeft of een regulier bedrijf, u hoeft voor kartonnen dozen geen moeite meer te doen, we leveren ze gewoon in Drenthe!

Online economie, online bestellen, online maatwerk: Doosopmaat.nl gelooft in het internet. We zien ons geloof beloond, steeds meer mensen kennen ons bedrijf en steeds meer nieuwe initiatieven worden succesvol, ook in de provincie Drenthe. Het internet breekt met de bestaande structuren en zorgt voor een veel betere verspreiding van de bedrijvigheid. Daar profiteert jij ook van!