Postdoos 2

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Doosopmaat.nl houdt van een goede samenwerking en persoonlijk contact. Uiteraard worden ons dikwijls dezelfde vragen gesteld. Om het voor u en onszelf nog gemakkelijker te maken hebben we die hier alvast beantwoord.

Bestellen

Wat is de levertijd?

De levertijd is afhankelijk van het type doos, bedrukking en de gekozen kartonkwaliteit. Doosopmaat.nl werkt niet met standaardmaten en heeft ook geen voorraad liggen. Wij maken zoals onze naam al zegt, alle kartonnen dozen op maat speciaal voor u. Omdat wij geen voorraad van standaarden hebben, is de huidige levertijd realistisch. In de orderbevestiging sturen wij u de verwachte levertijd van uw order.

Actuele levertijd op dit moment

Zoals hierboven benoemd is de levertijd afhankelijk van het type doos. Op dit moment is helaas door drukte de levertijd opgelopen. Elke ochtend voor 10:00 uur passen wij de levertijd aan mocht dit veranderen, zodat u indicatief weet wat de levertijd is.

Kunt u een model / sample opsturen?

Een sample maken (op maat) en opsturen kost bij elkaar relatief veel tijd. De kosten van een modeldoos zijn daarom 25 euro (onbedrukt) of 35 euro (bedrukt) per exemplaar (excl. btw) (zolang de proefdoos als pakketpost kan worden verzonden). Mocht u een sample willen bestellen, vult u dan het formaat en aantal in op www.doosopmaat.nl/bestellen  Rechts onderin het scherm klikt u dan op 'proefdoos bestellen'. Een proefdoos heeft een levertijd van 4-5 werkdagen. De kosten van de proefdoos worden niet gecrediteerd, indien u na ontvangst van de proefdoos een order bij ons plaatst. 

Welke kortingen kan ik krijgen?

Wij werken met 2 soorten kortingen: volle palletkorting en volumekorting. Wanneer u tegelijk 2 of meer verschillende formaten bestelt met een afname van minimaal 20 stuks, krijgt u volumekortingPalletkorting is van toepassing op formaten die perfect op een volle pallet passen. Palletkorting geldt alleen voor vouwdozen.
Onze kortingen kunnen oplopen tot 75 euro. 
Let op: een orderregel met Palletkorting telt niet mee voor de Volumekorting. Beide kortingen kunnen op 1 orderregel dus niet gecombineerd worden. 

Let op: deze kortingen kunt u alleen krijgen wanneer u via deze website bestelt. Op bestellingen via de email of telefoon geven wij dus geen kortingen! 

Soms zijn er speciale actiekortingen. Deze zijn altijd slechts tijdelijk geldig en kunnen op ieder moment weer worden uitgezet. 

Betaal ik extra startkosten bij Doosopmaat.nl?

Nee, u betaalt bij Doosopmaat.nl geen startkosten wegens ons digitale productieproces. Bij ons hoeft u geen stansmessen of clichés aan te schaffen. Meer informatie over startkosten en ons productieproces kunt u vinden in ons blog geen startkosten.  

Dozen

Welke kleuren karton kunnen geleverd worden?

Kartonnen dozen kunt u bestellen in bruin, wit of zwart. Afhankelijk van het gekozen type doos kunt u kiezen voor:

  • Bruine buitenkant / bruine binnenkant
  • Witte buitenkant / bruine binnenkant
  • Witte buitenkant / witte binnenkant
  • Zwarte buitenkant / zwarte binnenkant
  • Rode buitenkant / rode binnenkant

Bruin karton is iets voordeliger dan wit karton. Bruin karton is bovendien beter voor het milieu, het hoeft niet gebleekt te worden. Witte dozen hebben echter een mooiere uitstraling. Zwart karton heeft een chique uitstraling.

Hoe werkt het bedrukken van dozen?

Dozen bedrukken kan al vanaf 10 stuks en is nog betaalbaar ook. In kleur of zwart/grijs. Dozen bedrukken doen wij in een aparte hal zodat we stofvrij kunnen werken. Zie de pagina dozen bedrukken voor meer info. Bij doosopmaat.nl kunt u zelf de prijs van uw bedrukte doos uitrekenen. Maak van uw kartonnen dozen een reclame-object! Vraag ons naar de mogelijkheden ! U levert één drukbeeld aan ons. Het is niet mogelijk om meerdere drukbeelden op een doos te printen. 

Kunt u ook Postdozen leveren?

Een postdoos is een veelgebruikt model in de verpakkingswereld. Gelukkig kunnen wij deze ook leveren. Natuurlijk wordt uw postdoos dan op maat gemaakt. Kijk op onze pagina over Postdozen voor meer informatie.

Hoe bestel ik brievenbusdozen?

Voor doosjes die door de brievenbus kunnen kiest u in de rekentool een 'brievenbusdoos'. Wanneer het doosje de maximale buitenmaat van 380 x 260 x 32 mm niet overschrijdt, profiteert u van het voordelige Post NL brievenbustarief. Let op: dit is een maximale binnenmaat van 315 x 255 x 23 mm.

Kunt u ook eenvoudige platen karton leveren?

Ja, wij kunnen ook kartonnen platen leveren. Deze platen kunnen in bijna ieder formaat worden besteld. Zie ook onze speciale pagina over kartonnen platen. Eventueel worden uw platen voorzien van één of meer rillijnen (om de plaat makkelijk te vouwen).

Kunnen er handvatten in de dozen?

Optioneel kunt u in onze Amerikaanse vouwdozen handvatten laten maken. In onze rekentool kunt u dan de optie 'handvatten' aanvinken.

Betalen

Betaling vooraf of achteraf?

Particulieren betalen altijd vooraf. Bedrijven (met een geldige KvK-inschrijving) kunnen kiezen: vooraf via Ideal, Creditcard of PayPall. Achteraf is mogelijk bij een orderbedrag vanaf €750,00 excl. btw via factuur. Bij betaling op factuur hanteren wij een betalingstermijn van 14 dagen na levering. Wij hebben altijd het recht om vooruitbetaling te vragen.

Bezorgen

Wanneer wordt er bezorgd?

Na het plaatsen van uw bestelling, laat Doosopmaat.nl u weten wanneer er ongeveer geleverd gaat worden. Een dag voor levering ontvangen klanten een track & trace. Wij bezorgen altijd op werkdagen tussen 8.00h en 17.00h.  Indien gewenst kunt u als klant een tijdstip van aflevering afspreken. Hier zijn meerkosten aan verbonden. Onze dozen worden in pakketten en op pallets verzonden. Heeft u meerdere maten besteld, dan kan het zijn dat het in delen wordt geleverd!

Zijn er bezorgkosten?

Binnen Nederland berekenen wij in principe geen bezorgkosten, alleen voor de Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen ontkomen we hier niet aan (i.v.m. tol en veerdiensten). De bezorgkosten buiten Nederland zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Levert Doosopmaat.nl ook in België?

Ook in België hebben wij veel klanten. Voor leveringen in België kunt u het beste onze site www.doosopmaat.be bezoeken.

Overige vragen

Andere websites over kartonnen dozen

Informatie over kartonnen dozen op maat kunt u ook vinden op www.kartonnendozenopmaat.nl Hier staat ook meer info over het bedrijf achter Doosopmaat.nl.
Overige websites met informatie over kartonnen dozen zijn:

www.doosopmaat.be