Postdoos 2

Drukte door Coronavirus

Drukte door Coronavirus

De uitbraak van COVID-19 heeft een grote impact op ons dagelijks leven. Bij Doosopmaat.nl merken we ook deze uitzonderlijke situatie. Het is bij ons gewoon mogelijk om te bestellen via onze webshop. Alleen door de vele bestellingen is de levertijd helaas langer dan u van ons gewend bent. Dit komt door een enorme toename aan bestellingen in onze webshop. Waar moet u rekening mee houden als u een bestelling plaatst in onze webshop? We zetten het hieronder voor u op een rij.

Hygiëne- en voorzorgsmaatregelen

Allereerst willen we benadrukken dat Doosopmaat.nl continu de richtlijnen van het RIVM en overheid opvolgt. We vinden de gezondheid van onze klanten en medewerkers erg belangrijk. Het coronavirus kan niet worden overgedragen via pakketten/bestellingen. Wel hebben we een aantal voorzorgsmaatregelen genomen. Medewerkers met gezondheidsklachten blijven thuis en iedereen werkt met handschoenen aan en mondkapjes op. 

Hygiëne tijdens bezorging

We willen u vragen om tijdens de bezorging van een pakket rekening te houden met de bezorgers van GLS. Zij houden 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact. 

Levertijd van je bestelling

Door de enorm toegenomen vraag aan dozen op maat merken we dat het erg druk is en de levertijd oploopt. Wij doen onze uiterste best om alles z.s.m. te verwerken. Heb je een bestelling geplaatst in onze webshop? Dan ontvang je direct een orderbevestiging. Zodra het pakket verzendklaar is gemaakt, ontvangt u een e-mail met de track & trace. Hiermee kunt u de verzending van het pakket volgen. Dit kan momenteel dus langer duren dan u van ons gewend bent. Op de website staat aangegeven bij het product dat u kiest, wat de verwachte levertijd is op dit moment. 

Wanneer ontvang ik mijn bestelling? 

Momenteel moet u rekenen op een levertijd van ongeveer 11 - 15 werkdagen. In sommige gevallen kan de levertijd helaas langer zijn dan 11 werkdagen. Dit komt door hoge aantallen aan bestellingen vanwege het coronavirus. Meer en meer bedrijven hebben vanwege COVID-19 dozen nodig. De vraag is groot. We doen ons uiterste best om alle bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en de levertijd op onze website up-to-date te houden. Mocht het langer duren, dan nemen wij uiteraard contact met u op.  

Contact met een medewerker

Is uw vraag hierboven niet beantwoord? Op de pagina veel gestelde vragen vindt u misschien wel uw antwoord. Zo niet, dan kunt u contact opnemen met een medewerker van Doosopmaat.nl, maar door de extreme drukte is de wachttijd helaas langer dan u van ons gewend bent. U kunt er ook voor kiezen om een e-mail te sturen naar info@doosopmaat.nl, houd wel rekening met een langere wachttijd vanwege de extreme drukte.